Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte gol

Mandžukić protiv Atalante zabio prvi gol za Juventus u Serie A

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
25.10.2015.
u 16:55

Staru damu u vodstvo je doveo Paulo Dybala u 28. minuti nakon Pogbine asistencije, a na početku nastavka povisio je Mario Mandžukić.

U nedjeljnom izdanju 9. kola Serie A, aktualni prvak Juventus u Torinu je pobijedio Atalantu sa 2:0, a u strijelce se upisao i hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić.

Staru damu u vodstvo je doveo Paulo Dybala u 28. minuti nakon Pogbine asistencije, a na početku nastavka povisio je Mario Mandžukić. Dybala je ubacio prizemnu loptu s lijeve strane, a Super Mario natrčao na nju i pospremio je u mrežu. Mandži je to bio treći pogodak za Juve, ali prvi u Serie A. Do kraja susreta gosti su ostali s igračem manje (Toloi drugi žuti), a Pogba nije iskoristio jedanaesterac.

Milan je napokon došao do pobjede, iako se dosta namučio protiv Sassuola. Imao je igrača više od 29. minute, ali tek je pogotkom Luiza Adriana u 86. minuti osigurao sva tri boda.

Sampdoria je kod kuće pobijedila Veronu sa 4:1, a Udinese Frosinone sa 1:0.

>>Ovo su u povijesti napravili samo Slaven Bilić i Sir Alex Ferguson!

Komentara 2

MA
-Marsijanac-
03:39 26.10.2015.

Podmentnuta noga ili glava, to je jedini nacin na koji Mandjo postize pogotke.

MT
mladen.turcic
06:19 26.10.2015.

to je to,to se traži od centarfora :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije