Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET Najmasovniji i najposjećeniji brodski Božićni turnir ulazi u završnicu

Mandžukić predvodi argusovce

30.12.2008.
u 08:34

Nakon završetka natjecanja po skupinama i odigravanja susreta osmine finala, na 14. brodskom Božićnom malonogometnom turniru “Osiguranje Zagreb 2008” na rasporedu su finalne utakmice u sve tri kategorije.

Dosad najduži, najmasovniji, ali i najposjećeniji turnir okupio je u dvorani Brod rekordnih 87 momčadi, od kojih se 52 natječe u seniorskoj, 19 u veteranskoj, a 16 u konkurenciji dječaka.

U dosadašnjem dijelu natjecanja favoriti su uglavnom opravdali očekivanja. Ponajprije se to odnosi na branitelja naslova, Argus, koji ove godine predvodi Dinamov reprezentativac Mario Mandžukić i koji je u natjecanju po skupinama izborio dvije uvjerljive pobjede nad Ikarom (6:1) i Novogradnjom (6:2).

– Posjećenost je zaista odlična i premašila je sva naša očekivanja. Brođani su masovnim dolaskom pokazali da zaista vole i uživaju u malom nogometu. Drago mi je što smo pojačanim angažmanom uspjeli uzdignuti turnir na višu razinu. Nadam se da ćemo dogodine preseliti u novu dvoranu Vijuš – rekao je dopredsjednik organizacijskog odbora turnira Kruno Zadravec.

Među atraktivnijim sastavima treba spomenuti i Charlie, koji vodi nekadašnji Argusov trener Ivica Ćorluka i koji u svojim redovima ima nekoliko malonogometnih reprezentativaca Srbije, te Fiestu, za koju nastupaju i tri Brazilca.

Simpatije gledateljstva definitivno je osvojio i sastav Metalproizvoda predvođen Marijem i Tomislavom Ravlićem iz Slobodnice, koji je u dvije utakmice postigao čak 15 pogodaka.

Prave poslastice ipak se očekuju u završnom nadmetanju, za koje su neke momčadi najavile nova zvučna pojačanja. Seniorski finale je u 18.30 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije