Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreni junak

Mandžo otkrio: Mama mi je rekla da me se Buffon uplašio!

mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.06.2012.
u 23:12

- Znao sam da će se Buffon baciti, vratari uvijek legnu, zato sam ga pričekao i dignuo loptu - opisuje pogodak Mandžo.

Uopće nema dvojbi, obitelj Mandžukić oduševljava. Ne samo Mario svojim igrama u Poljskoj i golovima. Nakon utakmice izašla je priča o tati Mandžukiću, koji je ulovio bubamaru i poželio da Mario zabije dva gola. Sada nam je Mario prepričao razgovor s mamom Mandžukić, koja ga je nazvala još dok je bio u svlačionici.

- Vidjela je da su Buffonu oči stale kad me vidio, znala je da ću zabiti gol – priča Mario.

A on? Ostvario je san, slavnom Buffonu zabio gol. Naš napadač nije ni trznuo, njegovi snovi su malo drugačiji.

>>SuperMandžo spasio Hrvatsku, sa Španjolskom za četvrtfinale!

- San mi je da odemo u drugi krug – smireno će Mandžukić.

Opisao je pogodak u detalje. Na travnjaku to traje sekundu, a dok Mandžo priča sve to izgleda jednostavno.

- Znao sam da će se baciti, vratari uvijek legnu, zato sam ga pričekao i dignuo loptu. Netko bi u tim situacijama pucao iz prve, a ja sam čekao. Još u letu vidio sam da će lopta preskočiti stopera – kazao je Mandžukić.

>>Prandelli: Trebali smo pobijediti, zaslužili smo tri boda! 

Bod je velik, Italiji je Hrvatska ostala crna mačka. U prvom dijelu mogli su nas razbiti.

- Znali smo da su izuzetno kvalitetni, nije bilo baš najbolje u prvom dijelu, ali u drugom poluvremenu smo im pokazali kako se igra. Pirlo me oduševio, odličan igrač, vidi gdje će s loptom prije nego što je dobije u noge – kazuje Mandžukić.

U svlačionici su naši igrači jedan drugome dali ruke.

>>Bilić poludio na suca: Sve što je mogao, svirao je protiv nas!

- Rekli smo sebi da nije gotovo, da izađemo vani i igramo, jer nemamo što izgubiti – kaže Mandžukić.

Sada nas čekaju Španjolci.

- Protiv Španjolske je najbitnije ostaviti srce na terenu, da nakon utakmice jedan drugome možemo pogledati u oči i reći da smo dali sve od sebe. Ako to uspijemo, onda se svemu možemo nadati – smatra Mandžukić.

S tri pogotka na vrhu je liste strijelaca Eura.

- Nadao sam se da mogu biti dobar, ali svejedno mi je tko zabija dok Hrvatska ovako igra, najvažnije je da Hrvatska ode što dalje – zaključio je Mandžukić.

A uz Mandžukića, junak Hrvatske, ponajbolji igrač u velikom remiju, bio je Ivan Strinić. Često je bio osporavan, Slaven Bilić jedan je od rijetkih koji mu je vjerovao. A Strinić se protiv Italije pokazao u pravom svjetlu, radio čuda po lijevom boku. Briljatno je pogodio Mandžukića za 1:1. Bio je toliko umoran da se nije stigao ni pozdraviti s navijačima, a kad je došao pred novinare molećivo je pitao.

>>Cijela Hrvatska gledala dvoboj s Italijom: Bod velik kao kuća!

- Možemo li sutra, umoran sam, nemam snage govoriti – kazao je Strinić.

Ipak, uspjeli smo izvući par rečenica od našeg najugodnijeg iznenađenja.

- Nismo još dovršili posao, trebamo odigrati protiv Španjolske, ponoviti drugo poluvrijeme i bit će dobro. U prvom dijelu nikako nismo mogli doći do igre – kaže Strinić.

Djelovao je kao da se poigrava s Talijanima. Jurio je po lijevom boku kao da su ispred njega neki niželigaški igrači. Nema dvojbi, Strinić je bio naš najpotentniji igrač.

- Spreman sam, osjećam se moćno, dajem maksimum na svakoj utakmici. Vjerujem da možemo proći grupu, sami o sebi odlučujemo. Osjetio sam da Talijane mogu proći kad se sjetim, samo sam tražio loptu, bilo mi je samo bitno da dođe – zaključio je Strinić.

Komentara 11

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:33 14.06.2012.

Bravo. Tako treba. Dati sve od sebe pa sto bude.

CH
Charlemagne26
23:41 14.06.2012.

Dobar! Ne znam zasto je Perisica izvadio; meni se cinio aktivan. Schildenfeld i Corluka, ne znas koji je izgubljeniji. Nije im mjesto u prvoj momcadi. Srna plasljiv ko srna. Jelavic sasvim odsjecen, nije napravio nista. Desna strana nije nikako isla, ali su svejedno slali loptu na desno krilo, dok je lijeva strana stalno proizvodila lopte za 16-erac, tako i za pobjednicki gol.

YO
yocko
23:24 14.06.2012.

Bravo majstore,samo napred...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije