Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bit će veličanstveno

Malo je reći da BBB spremaju plavi pakao, Facebookom kruže važne upute!

Bad Blue Boys
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
18.09.2019.
u 11:51

Oko 11 sati oglasili su se i iz Udruge Dinamo – to smo mi, te su otkrili da je u pripremi velika koreografija, možda i najbolja u 33 godine otkako službeno postoje Bad Blue Boysi

Navijači Dinama također se spremaju za večerašnji spektakl (21 sat), uvodnu utakmicu skupine C Lige prvaka, ogled između voljenog im kluba i Atalante. Što će nam prirediti, vidjet ćemo tijekom utakmice, ali sve ukazuje na to da će biti spektakularno.

Naime, u pripremi velika koreografija, možda i najbolja u 33 godine otkako službeno postoje Bad Blue Boysi.

- Jako je važno da se ovo izvede kako treba, a sve najviše ovisi o nama. Na tribini budite najkasnije u 20:00, slušajte upute s razglasa i nemojte praviti avione od letaka koje ćete dobiti na ulazu, previše je truda u ovo sve uloženo da bi propalo zbog nečije zafrkancije! - rečeno je na Facebooku.

U nadi da će sve proći kako treba, baš kako su zamislili, prenosimo upute.

Ključne riječi

Komentara 54

IL
ilijan1a
12:16 18.09.2019.

Bravo dečki bravo Dinamo idemo u nove pobjede kako na terenu tako i na trbinama. Ajmo Dinamoooo!

SO
sohnahoakasaa
14:08 18.09.2019.

Jako se veselim večeras i nadam se s razlogom. Budite sve ono kaj bi trebali biti..Kao nekad po smislu postojanja a danas ponos svojih Plavih, svih navijača i športske javnosti.

DU
Deleted user
12:28 18.09.2019.

Nije li to ona Udruga koja redovno pljuje po Dinamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije