Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednička ljubav

Talijanska navijačka skupina navijat će za Dinamo uz Boyse, evo što je tome povod

Bad Blue Boysi u Mađarskoj
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
18.09.2019.
u 10:58

Zasad nije poznato koliko ih tamo smjera ići, ali navijači Spezije definitivno stižu na San Siro.

Navijači Dinama imat će zanimljive saveznike na stadionu San Siro 26. studenoga, kada će Dinamo zaigrati protiv Atalante u petom kolu skupine C Lige prvaka. 

Naime, uz njih će Modre boditi i navijači Spezije, talijanskog drugoligaša, a povod tome je ljubav prema Nenadu Bjelici! 

Bjelica je Speziju preuzeo u lipnju 2014. godine, a navijači tog kluba silno su ga zavoljeli, baš kao i mnogi Dinamovi u međuvremenu. 

Hoće li dečki dijeliti istu tribinu, nije u ovome trenutku jasno, ali list Citta Della Spezia navodi da su ti talijanski navijači već započeli s organizacijom puta u Milano. Ne ističe, doduše, koliko ih tamo smjera ići.

Komentara 3

NE
neboiznadzagreba
11:04 18.09.2019.

Dolaze dvojica, možda čak trojica!

IL
ilijan1a
12:10 18.09.2019.

Ajmo Dinamoooo !

ZO
zoranos
11:54 18.09.2019.

Ahaaa Atalanta neće igrati u Bergamu jer renoviraju stadion? Pa to je super jer će i oni biti gosti na neki način! To sam saznao iz Wikipedije - te informacije nema u članu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije