Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL

Malkin s dva gola odveo Pittsburgh do pobjede

Jevgenij Malkin
Reuters/PIXSELL
18.11.2015.
u 10:02

Jevgenij Malkin je s dva gola i dvije asistencije pomogao Pittsburgh Penguinsima da sa 4-3 pobijede Minnesota Wild.

Jevgenij Malkin je s dva gola i dvije asistencije pomogao Pittsburgh Penguinsima da sa 4-3 pobijede Minnesota Wild.

Poveo je Pittsburgh pogotkom Davida Perrona, a Mikael Granlund je izjednačio. Pred kraj prve trećine Pittsurgh povećava na 2-1 golom Beaua Benneta. Druga trećina pripada Malkinu koji zabija dva gola u manje od tri minite. Jared Spurgeon smanjuje na 4-2, a Mikko Koivu u zadnjoj trećini na 4-3.

Los Angeles Kingsi su do pobjede od 3-2 nad Philadelphia Flyersima stigli nakon izvođenja kaznenih udaraca, a odlučujući pogodak postigao je Milan Lucic. Njegov gol u zadnjoj minuti, odveo je utakmicu u produžetke, dok je Anze Kopitar pogodio jedini kazneni udarac.

Vratar Jonathan Quick je obranio 36 udaraca na utakmici,  a onda zaustavio udarce Flyersovih Sama Gagnera, Claudea Girouxa i Jakuba Voraceka. Giroux je postigao pogodak i upisao asistenciju za Philadelphiju, Shayne Gostisbehere je zabio svoj prvi gol u NHL-u, a vratar Steve Mason obranio 38 udaraca.

Patrick Marleau i Joe Thornton su zabili svaki po power-play gol u razmaku od 25 sekundi druge trećine i San Jose Sharksi su slavili protiv Boston Bruinsa sa 5-4 . Sharksi sada imaju tri pobjede u nizu na gostovanjima.

Thornton i Joe Pavelski su svaki upisali po pogodak i dvije asistencije za  San Jose (10-8-0). Osim njih strijelci za San Jose bili su još Joonas Donskoi i Melker Karlsson. Sharksov vratar Jones utakmicu je završio sa 25 obrana nakon što je primio tri gola u prvih 21:53 minuta. Vratar Tuukka Rask imao je 23 obrane za Bruinse (8-8-1), koji su izgubili pet od sedam zadnjih utakmica. Pogotke za Boston postigli su Tyler Randall, Brad Marchand, Loui Eriksson i Patrice Bergeron.

REZULTATI:

Boston Bruins - San Jose Sharks              4-5
Buffalo Sabres - Dallas Stars                1-3
Philadelphia Flyers - Los Angeles Kings      2-3 (produžetak) 
Columbus Blue Jackets - St. Louis Blues      3-1
Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild         4-3
Toronto Maple Leafs - Colorado Avalanche     5-1
Nashville Predators - Anaheim Ducks          3-2
Calgary Flames  New Jersey Devils            3-2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije