Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska liga

Madridski derbi Reala i Atletica završio remijem

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.04.2018.
u 18:46

Mateo Kovačić je igrao za Real do 72. minute, kada ga je zamijenio Luka Modrić, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi za pričuve Atletica

U derbiju 31. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je u nedjelju na svom stadionu protiv Atletico Madrida odigrao 1-1.

U dvoboju gradskih rivala poveo je Real pogotkom Cristiana Ronalda u 53. minuti, ali vrlo brzo, u  57. minuti, Antoine Griezmann je zabio za 1-1. Nakon toga obje momčadi su imali prigode za pogodak, ali je ostalo 1-1.

Cristiano Ronaldo
1/8

Mateo Kovačić je igrao za Real do 72. minute, kada ga je zamijenio Luka Modrić, dok je Šime Vrsaljko ostao na klupi za pričuve Atletica.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 31. kola Levante je pred svojim navijačima pobijedio Las Palmas sa 2-1 (1-0). Za vodstvo domaćih pogodak je u 35. minuti postigao Coke.

Garcia je donio izjednačenje gostima u 50. minuti, da bi u drugoj minuti sučevog vremena Campana donio sva tri boda Levanteu.

Alen Halilović je odigrao cijelu utakmicu za Las Palmas i bio je začetnik akcije iz koje je njegova momčad došla do izjednačujućeg pogotka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije