Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRIČAO KAKO JE OTRKIO LUKU

Luku Modrića pronašao sam u Bosni, bio sam šokiran kad sam vidio kako izgleda...

BROTNJO -ZRINJSKI 2-3
Foto: STOLE LASIC
1/3
19.11.2021.
u 17:59

- Igrao je u Bosni, a ja sam ostao šokiran jer je bio tek beba, više nego upola mlađi od drugih igrača. Ali imao je izvanredan talent. Skautirali smo ga iduće dvije godine i s vremenom mu je postalo lakše igrati u ligi koja fizički nije laka za mlade igrače.

Bivši skaut Tottenhama Riccardo Pecini ispričao je kako je otkrio Luku Modrića za kojega su spursi 2008. Dinamu platili 23 milijuna eura. Prije toga sadašnji kapetan hrvatske bio je na posudbi u Zrinjskom iz Mostara.

- Igrao je u Bosni, a ja sam ostao šokiran jer je bio tek beba, više nego upola mlađi od drugih igrača. Ali imao je izvanredan talent. Skautirali smo ga iduće dvije godine i s vremenom mu je postalo lakše igrati u ligi koja fizički nije laka za mlade igrače. Uskoro je postao reprezentativac i detaljno smo pratili njegovo putovanje i razvoj, ali od prvog dana bio sam uvjeren da sam vidio pobjednika - rekao je Pecini te dodao:

Kad je došlo vrijeme za odluku, predsjednik Daniel Levy i sportski direktor Comolli odradili su dobar posao uvjerivši Dinamo da nam ga proda jer s njim nije bilo lako pregovarati.

Pecini kaže da je Tottenham imao sjajnu skautsku službu.

- Bili smo dobro organizirani i to nam je omogućilo da dovedemo igrače poput Luke Modrića i Dimitra Berbatova jer smo bili savršeno usklađeni.

>> Luka Modrić u dresu Zrinjskog 2003. godine

21.03.2004., Mostar - Nogometna utakmica Zrinjski - Modrica, Luka Modric u dvoboju s Aleksandrom Ralicem pokusava doci do gola. Photo: Stojan Lasic/VLM/PIXSELL
Foto: STOLE LASIC

Ključne riječi

Komentara 27

WA
Walkow
18:33 19.11.2021.

Tko može popušiti ovakvu priču i baljezganje!?!? Otkrio si ga i odmah perpoznao ogroman talent, ali ga niste doveli za ''eksere'', nego ste odlučili čekati i onda pljunuti 24 milujuna Eura. Ipak je to lakše i jeftinije nego istresti npr. 500000 Eura i vidjeti hoće li u budućnosti biti nešto od njega... Jedino što je sigurno, je da je vjerojatno vidio određeni potencijal u Modriću i nije bio siguran hoće li od njega nešto biti, sve otalo je lupetanje u prazno...

Avatar AnteMostar
AnteMostar
19:29 19.11.2021.

Luka je igrao prvenstveno u Hercegovini

BL
blekpanther
19:15 19.11.2021.

Glavno da je igrao u Bosni a ne Bosni i Hercegovini !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije