Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji suputnik

LUKOIL spreman za hrvatske navijače u Rusiji

LUKOIL spreman za hrvatske navijače u Rusiji
Foto: Promo
03.04.2018.
u 10:00

Novinari Večernjeg lista posjetit će LUKOIL-ova prodajna mjesta u Rusiji i javiti se sa zanimljivim reportažama

Ruski naftni gigant LUKOIL jedan je od sponzora projekta „Upoznaj čarobnu Rusiju“. LUKOIL je prepoznao važnost projekta, a želja nam je da se navijači iz Rusije vrate s najljepšim uspomenama. Ova godina je posebna za LUKOIL jer slavi desetu godišnjicu poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Strast kompanije za novim, boljim i kvalitetnijim prenesena je s globalnog i na lokalno tržište Republike Hrvatske, gdje je prije 10 godina osnovana tvrtka kći LUKOIL Croatia d.o.o., koja je vrlo brzo osvojila povjerenje kupaca svojim vrhunskim gorivima. Na 52 LUKOIL benzinske postaje, disperzirane po cijeloj Hrvatskoj, naši kupci će uvijek naići na ljubazno osoblje, kvalitetnu uslugu i povoljne cijene. Odlučite li se u Rusiju otputovati automobilom ili pak planirate unajmiti rent-a-car, na putu koristite najkvalitetnija ECTO brendirana goriva iz LUKOIL-a (ECTO PLUS – eurosuper i ECTO Diesel – eurodiesel BS), inovativna goriva, proizvedena u skladu s najvišim europskim i svjetskim ekološkim standardima.

Sinergijom ponude ECTO visokokvalitetnih goriva za vaše „limene“ ljubimce i raznovrsne ponude robe široke potrošnje u našim trgovinama, navijačima od Hrvatske do Rusije nude okrijepu uz sendviče, kavu i osvježavajuće napitke. Kako bi se što bolje upoznali s LUKOIL-om, novinari Večernjeg lista posjetit će LUKOIL-ova prodajna mjesta u Rusiji i javiti se sa zanimljivim reportažama.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije