Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AZERBAJDŽAN - HRVATSKA

Modrić uoči kapetanskog debija: Ponosan sam, vjerujem da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku

Modrić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
02.09.2015.
u 19:06

– Ponosan sam i sretan što ću prvi put biti kapetan reprezentacije. To mi je velika čast i odgovornost i vjerujem da će moj kapetanski debi završiti pozitivno, da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku – rekao je Modrić

Hrvatska sutra igra protiv Azerbajdžana, a vatrene će u Bakuu predvoditi Luka Modrić. Darijo Srna nema pravo nastupa pa će veznjak Reala prvi put biti s kapetanskom trakom oko ruke.

– Ponosan sam i sretan što ću prvi put biti kapetan reprezentacije. To mi je velika čast i odgovornost i vjerujem da će moj kapetanski debi završiti pozitivno, da ću na pravi način predstavljati Hrvatsku – rekao je Modrić, prenosi HNS.

Luka je prokomentirao reprezentaciju Azerbajdžana.

– Imaju dosta novih igrača, a pod novim izbornikom vole igrati, to je njegova vizija nogometa. Prosinečki nas dobro poznaje, ali mislim da to neće odigrati veću ulogu. Najbitnije je ono što ćemo raditi na terenu – rekao je Luka pa dodao:

– Budemo li pravi, a znamo koliko bi nam ta pobjeda značila, vjerujem da ćemo je i ostvariti.

Nakon toga slijedi utakmica s Norveškom.

– Svi mi razmišljamo kako unatoč tome što četiri boda ne bi bila loša opcija, najzadovoljniji bismo bili sa svih šest. Idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu i nastaviti dobar niz u kvalifikacijama, u kojima se smo se zasad predstavili u dobrom svjetlu.

>> 'Ah, jadni Prosinečki, dobit će pet komada!'

Komentara 10

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:15 02.09.2015.

Mi slovenci smo se navčuli da uz male ekranov gledimo svetska i evropska prvenstva i močnu hrvašku reprezentancu...

Avatar Titanov sin
Titanov sin
02:46 03.09.2015.

Luka je srce Reala, mozak Hrvatske reprezentacije, sad ono najbitnije bivši igrač Dinama, time plemenit, skroman i oboružan znanjem i genom pobjednika.

BO
bojnik
19:14 02.09.2015.

Imas pravo Luka! Bolje je biti zdrav i bogat nego bolestan i siromasan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije