Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastali se u restoranu

Luka Modrić i Mateo Kovačić na slavlju bez Rafe Beniteza

Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: screenshot/youtube
1/3
17.12.2015.
u 09:30

Izjave za medije nisu davali, a prvi igrači (Arbeloa i Benzema) restoran su napustili pola sata iza ponoći, a 15-ak minuta kasnije za njima su krenuli i ostali

Nogometaši Reala okupili su se sinoć u jednom madridskom restoranu na božićnom domjenku, a zanimljivo da na njemu nije bio trener Rafa Benitez, ali ni itko drugi iz stožera.

Španjolski mediji pišu kako su se igrači okupili na zajedničkom druženju kako bi ponovno stvorili dobru atmosferu uoči posljednje dvije utakmice u 2015. godini – protiv Raya i Real Sociedada.

Izjave za medije nisu davali, prvi igrači (Arbeloa i Benzema) restoran su napustili pola sata iza ponoći, a 15-ak minuta kasnije za njima su krenuli i ostali, među kojima su bili i hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Inače, Real je ove sezone prilično neuvjerljiv, nakon 15 kola zaostaje pet bodova za Barcelonom i Atleticom u prvenstvu, a navijače najviše boli uvjerljiv poraz kod kuće od Barce (0:4). Rafu Beniteza ionako većina njih od samog početka nije prihvatila pa je sada pritisak na njega sve veći. S njim se najbolje ne slažu i igrači i španjolski strateg, već bi prvi krivi korak mogao platiti svojim poslom. 

Kada bi se to dogodilo, najizgledniji kandidat za njegova nasljednika bio bi Zinedine Zidane, legendarni nogometaš Juventusa i Reala, za koga je u anketi Asa glasalo više od 70 posto navijača.

>>Real Madrid dugo nije imao goreg trenera od Rafe Beniteza!

Komentara 1

K0
KONJINA4.0
10:01 17.12.2015.

čudi me da ekipa nema osobnog vozača...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije