Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN

Luka Modrić: Nisam se nadao da ću ovo doživjeti...

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
05.10.2017.
u 20:57

- Mi ne odlučujemo gdje ćemo igrati, a svugdje smo dobro dočekani - rekao je kapetan

Ovaj tjedan je za mene vrlo emotivan, jer me nakon rođenja trećeg djeteta očekuje stota utakmica u reprezentativnom dresu, a to me čini izuzetno ponosnim i sretnim, rekao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na konferenciji za medije održanoj danas na stadionu Rujevica u Rijeci, dan uoči kvalifikacijske utakmice protiv Finske za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji. 

Modrić je izjavio da nikad nije mogao očekivati da će odigrati toliko utakmica za reprezentaciju.

- To je izvan svih očekivanja i predstavlja veliku čast - naglasio je kapetan vatrenih.

- Nadam se da će ovaj tjedan završiti na najbolji mogući način te da će mi ova utakmica ostati u dobrom sjećanju - dodao je Modrić.

Ocjenjujući stanje u reprezentaciji ustvrdio je da je dobro te da su igrači svjesni u kojoj se situaciji nalaze.

Komenitrajući na novinarski upit svoju izjavu iz Turske o nedostatku naboja u reprezentaciji, Modrić je kazao da i sada stoji iza toga, ali da ne bi želio dodatno obrazlagati što je time mislio reći.

1/13

- Važno je da smo razgovarali među sobom, pojedinačno i kao ekipa. Svjesni smo očekivanja i što trebamo činiti, ako želimo na Svjetsko prvenstvo. Nadam se da ćemo odigrati dvije borbene utakmice - naveo je hrvatski kapetan.

- Moramo biti mnogo koncentriraniji, ako želimo doći tamo gdje nam je mjesto po kvaliteti. No, to ne znači ništa, ako ne pokažemo odgovarajuću igru - ustvrdio je naš najbolji nogometaš.

Ocjenjujući reprezentaciju Finske, Modrić je kazao da je posljednje vrijeme u naletu i igra jako dobro.

- Vrlo su čvrsti fizički, pogotovo u prekidima, te mi moramo pokazati kvalitetu kao na početku ovog kvalifikacijskog ciklusa.

Na pitanje o tome kakvu atmosferu očekuje na tribinama, Modrić je izjavio da očekuje odličnu atmosferu, da se nada da će biti i vrijeme dobro.

- Kad god smo igrali u Rijeci, imali smo super atmosferu - rekao je.

Na pitanje bi li voljeli da češće igraju u Rijeci, Modrić je kazao da su ovdje fenomenlni uvjeti i odličan teren.

- Mi ne odlučujemo gdje ćemo igrati, a svugdje smo dobro dočekani - zaključio je kapetan.

Komentara 21

MK
MKGRA
21:20 05.10.2017.

Bravo kapetane i pokažite nevjernim tomama kako se voli Hrvatska

AL
Alfredo
10:34 06.10.2017.

Bravo Luka. Tako se voli Hrvatska. Sada, eto, ostaje da pokazete, svi, da tako stvarno i mislite. U tebe, bogu hvala, nesumnja nitko. Ali, ostali ?! Kao kapetan znas, kako disu ostali. Pitanje je kako i koliko ugleda i autoriteta ima kapetan,dok izbornik,nema taj ugled. Ako kiksate, nema veze. Ionako,ste stasali u tudini i tamo sve naucili. Uostalom, vidit ce se na terenu tko je i kako igrao. Ali, vjerujemo u vas. Jedino Repka Hrvatskoj moze osvjetliti obraz i uciniti je ponosnom. Upamtite to. Zato,ako date sve od sebe, momci, ostat cete u nasim srcima zauvijek. Domovina vas podrzava,pogotovo Diaspora. To i sami vrlo dobro znate. Pozz iz Diaspore svim Hrvatima, ma gdje bili. Zato nedajte nase vatrene, a Vatreni, nedaju nas nikome. Zato, Naprijed Hrvatska, odvedite nas na Svjetsko Prvenstvo. A, tamo, stizemo u velikom broju, sirom svijeta poznatim bojama ikockicama. Hrvatska i Vatreni zauvijek. Ajmo, Luka.

AL
Alfredo
10:54 06.10.2017.

Imamo ekipu. Imamo igrace. A, imamo i trenere. Kovaca, na primjer. Tukli smo Spannolce,trebali i Portugal. Ali, eto, uvijek, nesto nedostaje?! Ili ? Trebali smo biti Prvaci Europe. Odavno. Samo zbog Ronalda ?! Ne. Ali, tako je ispalo. Dokle tako? Sta su bolji od nas ? Zato, Luka, dajte pokazite, da ste klasa, ako jeste. Kako susjedi uvijek imaju repku kandidat za veliki rezultat?! Italia uvijek moze, cesto to i pokaze, i, uvijek je opasna. Zasto? Kako ? Zato sto vjeruju u sebe. Zato sto cijela Italia, na kraju, ustaje na noge,ako krenu Azzuri. Eto, zasto. Znaju da mogu. I, to svi,znaju. Tako treba krenuti u finale. Nista manje. A, onda, tko sretniji i spretniji. Sreca igra veliku ulogu, ali nije presudna. Golovi se moraju zabijati. To je uvjet. Utakmica sa Portugalom, samo jedan gol, samo jedna dobra lopta, i eto gola. Polufinale sa Francuzima, ista stvar. Mi smo trebali u finale. A Portugal je trebao izgubiti 2:0, i, onda pravac, finale. Siguran, sam, da smo dosli u finale,probudili bi se svi i nitko nas ne bi zaustavio. Bilo bi u finalu 3:0 za Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije