Naslovnica Sport reprezentacija

Igrači bez morala i pamćenja, a izbornici marionete... Nećemo navijati za Hrvatsku!

"Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa"
04. listopada 2017. u 17:16 200 komentara 12027 prikaza
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Armada, navijači NK Rijeke, neće u petak organizirano navijati na Rujevici u utakmici Hrvatske i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Navijači su na Facebooku objasnili zašto.

Milan - Rijeka INCIDENT NA SAN SIRU Zbog nereda na utakmici u Milanu privedeno sedam navijača Rijeke

"Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa. Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša. U svijetlu svega iznesenog Armada nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije - bez Armada na tribinama. Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježjima naše skupine. Krepat ma ne molat! HNS mafija!", poručili su iz Armade.

Sličan stav ima i Torcida koja se već godinama bori protiv vodstva HNS-a i nekoliko je puta pozvala na bojkot reprezentacije.

Sizifov posao Huligani su opet prekinuli utakmicu i razbijali po gradu. Protiv koga se oni bore? Milan - Rijeka SAN SIRO Pogledajte kako je Armada prekinula utakmicu, Uefa sprema novu kaznu SUKOB ISPRED SAN SIRA Neredi u Milanu! Policija suzavcem po navijačima Rijeke
Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu
  • Blatina19:

    Portali rade sve da uniste sve sto ima HR predznak. Svaki pravi Hrvat ce uvijek navijati za svoju reprezentaciju bez obzira na sve.

  • atilla sb 1986:

    Navijajte za mater vam srbiju

  • marko32:

    Aha. sada mi je jasno zasto su radili sranja po milanu. To je zapravo bio revolt prema reprezentaciji. Blago nama s takvim navijacima. Iskreno se nadam da u Rijeci i okolici postoji jos normalnog naroda i da ce atmosfera na ... prikaži još! stadionu biti dobra.