Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KAPETAN
Povratak na članak

Luka Modrić: Nisam se nadao da ću ovo doživjeti...

- Mi ne odlučujemo gdje ćemo igrati, a svugdje smo dobro dočekani - rekao je kapetan

Komentari 21

MK
MKGRA
21:20 05.10.2017.

Bravo kapetane i pokažite nevjernim tomama kako se voli Hrvatska

VL
AL
Alfredo
10:34 06.10.2017.

Bravo Luka. Tako se voli Hrvatska. Sada, eto, ostaje da pokazete, svi, da tako stvarno i mislite. U tebe, bogu hvala, nesumnja nitko. Ali, ostali ?! Kao kapetan znas, kako disu ostali. Pitanje je kako i koliko ugleda i autoriteta ima kapetan,dok izbornik,nema taj ugled. Ako kiksate, nema veze. Ionako,ste stasali u tudini i tamo sve naucili. Uostalom, vidit ce se na terenu tko je i kako igrao. Ali, vjerujemo u vas. Jedino Repka Hrvatskoj moze osvjetliti obraz i uciniti je ponosnom. Upamtite to. Zato,ako date sve od sebe, momci, ostat cete u nasim srcima zauvijek. Domovina vas podrzava,pogotovo Diaspora. To i sami vrlo dobro znate. Pozz iz Diaspore svim Hrvatima, ma gdje bili. Zato nedajte nase vatrene, a Vatreni, nedaju nas nikome. Zato, Naprijed Hrvatska, odvedite nas na Svjetsko Prvenstvo. A, tamo, stizemo u velikom broju, sirom svijeta poznatim bojama ikockicama. Hrvatska i Vatreni zauvijek. Ajmo, Luka.

VL
AL
Alfredo
10:54 06.10.2017.

Imamo ekipu. Imamo igrace. A, imamo i trenere. Kovaca, na primjer. Tukli smo Spannolce,trebali i Portugal. Ali, eto, uvijek, nesto nedostaje?! Ili ? Trebali smo biti Prvaci Europe. Odavno. Samo zbog Ronalda ?! Ne. Ali, tako je ispalo. Dokle tako? Sta su bolji od nas ? Zato, Luka, dajte pokazite, da ste klasa, ako jeste. Kako susjedi uvijek imaju repku kandidat za veliki rezultat?! Italia uvijek moze, cesto to i pokaze, i, uvijek je opasna. Zasto? Kako ? Zato sto vjeruju u sebe. Zato sto cijela Italia, na kraju, ustaje na noge,ako krenu Azzuri. Eto, zasto. Znaju da mogu. I, to svi,znaju. Tako treba krenuti u finale. Nista manje. A, onda, tko sretniji i spretniji. Sreca igra veliku ulogu, ali nije presudna. Golovi se moraju zabijati. To je uvjet. Utakmica sa Portugalom, samo jedan gol, samo jedna dobra lopta, i eto gola. Polufinale sa Francuzima, ista stvar. Mi smo trebali u finale. A Portugal je trebao izgubiti 2:0, i, onda pravac, finale. Siguran, sam, da smo dosli u finale,probudili bi se svi i nitko nas ne bi zaustavio. Bilo bi u finalu 3:0 za Hrvatsku.

VL
AL
Alfredo
11:06 06.10.2017.

Volimo Hrvatsku i nase Vatrene. Svi podrzavaju svoju repku, pa tako moramo i Mi. Ako izgube, opet dobro. Nismo ni ocekivali bolje. Budimo iskreni. Veselimo se svakoj pobjedi. Ali, ako imamo Potential, ako imamo talent, ako imamo jos i dirigenta. Sto nas moze uopce zaustaviti? Nitko i nista. Osim, da. Da, mi sami sebe. Eto, to je zalosno. Imamo sve, a ispada da nemamo nista. Krenite jednom, na sve, nema veze. A, ako ispadnemo, to je to. Pokusali smo. Izgubili od boljih. Pouke su vazne. Tada, samo tada, ucimo. Iz gresaka. Mi, kao da nikad, nismo pogrijesili. Krenimo, dajmo sve. Pa,ako ima boljih, neka. I, mi smo bolji od mnogih. Evo, Slovenaca, nema und ih nigdje, ali uporno pokusavaju ponoviti Hrvatski nogomet.

VL
Avatar comandante
comandante
08:11 06.10.2017.

dobri skromni Lukica... malo se bori sa rečenicama i padežima.. i naravno, slabo pamti ali ok je..

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
00:52 06.10.2017.

Šteta sutra se neće sjećati 100 -te kao ni prve...

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:57 05.10.2017.

i to bu zaboravil....

VL
GR
grodar
22:01 05.10.2017.

Remetinac?

VL
ST
stipe123
21:03 05.10.2017.

Ružna čo'eka, Bože ti sačuvaj!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.