Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI VRATAR

Danijel Subašić otkrio dobru vijest za Hrvatsku

Foto: Goran Kovacic/pixsell
04.10.2017.
u 20:48

- Osjećam još malo boli u gležnju, ali znamo što nas čeka i moramo dati sve od sebe kako bismo ostvarili cilj - rekao je Subašić.

Vratar Hrvatske Danijel Subašić priključio se reprezentaciji nakon oporavka od ozljede te će biti spreman za Finsku i Ukrajinu. Subašić se vratio na terene u ligaškom dvoboju s Montpellierom, a u petak i ponedjeljak Hrvatsku očekuju odlučujući kvalifikacijski dvoboji s Finskom i Ukrajinom

- Osjećam još malo boli u gležnju, ali znamo što nas čeka i moramo dati sve od sebe kako bismo ostvarili cilj. Ozljeda će uvijek biti i to treba izdržati. Imamo igrače koji mogu uskočiti, koji će pružiti maksimum kao i svaki puta, a ključno je kako ćemo mi ući u utakmicu i kako ćemo djelovati na terenu - poručila je reprezentativna "jedinica".

1/17

- Utakmica s Finskom bit će teška, kao što je bila i u Tampereu, no moramo uzeti ta tri boda i otići u Ukrajinu potvrditi prvo mjesto i plasman u Rusiju. Pritiska nema, treba zaboraviti ono što je bilo, ostaviti sve to iza sebe. Možemo utjecati samo na ono ispred nas, te jednostavno moramo biti bolji. Finska je dobra, pobijedila je čak i Island, i najvažnija nam je upravo ta prva utakmica - nastavio je Subašić.

Svi su reprezentativci složni u želji da se idućeg ljeta okušaju na smotri najboljih u Rusiji.

- San je svakog nogometaša igrati na Svjetskom prvenstvu, pa tako i moj. Igrao sam na svim natjecanjima osim toga te mi je to veliki cilj - ističe Subašić.

Hrvatska ima dosta problema s ozljedama svojih braniča te bi stoperski dvojac mogli činiti Domagoj Vida i Matej Mitrović.

- Uvijek imamo nekih problema s ozljedama, ali tko god bude igrao bit će spreman i dat će sve od sebe. Ja sam također spreman unatoč manjoj minutaži u klubu - jasan je bio Mitrović. 

- Najvažnije je pobjeđivati, a za to moramo dati sve od sebe. Ključna je uigranost, svi igraju i obranu i napad te se tako moramo postaviti - dodao je Mitrović, donedavni branič Rijeke koji je karijeru nastavio u turskom Bešiktašu.

- U Rijeci sam proveo lijepe godine, drago mi je vratiti se. Nadam se da će i ova akcija završiti pobjednički - zaključio je.

Komentara 3

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
20:58 04.10.2017.

Zar je utakmica protiv Finske več lažirana?

KT
komen_tar
23:05 04.10.2017.

A koju to je vijest otkrio, evo triput citam od slova do slova?? Mqter vam klickbaitovsku

ZV
Zvolen3
21:14 04.10.2017.

Nogometna ikona !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije