Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE RIVAL

Luis Ortiz odbio meč s Filipom Hrgovićem, evo tko bi mogao biti novi protivnik

Zagreb: Filip Hrgović održao je pokazni trening i konferenciju za medije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
05.01.2022.
u 10:11

Hrgović bi se trebao boriti u IBF-ovu kvalifikacijskom meču za izazivača za pojas svjetskog prvaka koji je trenutačno u vlasništvu Oleksandra Usyka. Hrvatski borac treći je u poretku izazivača.

Ortiz se mora boriti protiv Filipa Hrgovića želi li odraditi finalne kvalifikacije, pisalo je prije neki dan u poruci braće Sauerland, promotora hrvatskog boksača, piše Croring.

Naime, Hrgović bi se trebao boriti u IBF-ovu kvalifikacijskom meču za izazivača za pojas svjetskog prvaka koji je trenutačno u vlasništvu Oleksandra Usyka. Hrvatski borac treći je u poretku izazivača.

Kubanac Luis Ortiz na Novu godinu nokautom je u šestoj rundi pobijedio Charlesa Martina te se nametnuo kao mogući sljedeći Filipov protivnik.

Kubanski boksač odbio je Hrgovića.

"Luis Ortiz odbio je IBF-ov kvalifikacijski meč protiv Filipa Hrgovića, javljaju braća Sauerland. Borba će biti ponuđena sljedećem borcu na rang-listi, a to je Joseph Parker. On treba odlučiti do petka. Ne bude li pristao, IBF će dalje nuditi meč borcima na ljestvici. Želite li boksati za IBF-ov naslov, morate se prvo boriti protiv Filipa Hrgovića", napisao je boksački komentator Dan Rafael na svom Twitteru.

Braća Sauerland osvrnuli su se na potencijalni Filipov meč protiv Josepha Parkera:

"Meč Filipa Hrgovića protiv Josepha Parkera ono je od čega su boksački snovi sačinjeni."

Ključne riječi

Komentara 5

RA
radolizem
16:20 05.01.2022.

Samo naprijed.

ZO
zoranos
11:01 05.01.2022.

To što rade menađeri Hrgovića je čisto šibicarenje - JADNO!!! Oni sada žele besplatno svom borcu ishoditi veliki meč, ti veliki redom svi odbacuju meč jer ne žele boksati za male pare! Sauerlandi jednostavno nemaju para i ovo je njihv zadnji pokušaj prije bankrota! Nadam se da su ovo zadnji trzaji, jer po izjavama hrge on sa njima neće više produžavati ugovor - a Eddie Hearn samo čeka preuzimanje! Pa taj Hearn je skoro već pa dogovorio Babići meč za titulu u bridge weight, ali je Babić loše odboksao zadnji meč i to je sada propalo.

DM
drazen.muhvic
10:56 05.01.2022.

Borba i eventualna pobjeda protiv Hrgovića Ortizu uopće ne donosi automatsku priliku za borbu za titulu svjetskog prvaka. Uz to mali su novci koje bi dobio za taj meč, pa je to dupli razlog za odbijenicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije