Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOST NIJE PUKLA

Lovren: Nosit ću longetu dva tjedna, ali bit ću spreman za Euro!

'                               '
''
01.05.2012.
u 20:42

- Iako sam bio na štakama, suigrači su me unijeli u autobus te sam s navijačima proslavio osvajanje Kupa - kaže Lovren

Dobre su vijesti stigle iz Lyona: Dejan Lovren ipak će biti spreman za Euro! Nakon pregleda magnetnom rezonancijom u ponedjeljak, ustanovljeno je da u ozlijeđenom desnom stopalu ništa nije puklo, nema ni napuknuća pa nikakva operacija neće biti potrebna!

– Stopalo je jako natečeno, ligamenti gležnja su malo istegnuti, popucale su kapilare u stopalu, a liječnici su spominjali i nekakvo iščašenje. Ali najvažnije je da ništa nije puklo i neću propustiti Euro – rekao nam je Lovren.

– Dobio sam longetu i morat ću je nositi dva tjedna. No u tom razdoblju neću mirovati, svakodnevno ću raditi vježbe za gornji dio tijela. Nakon dva tjedna skinut ću longetu i nekoliko dana ići na terapiju stopala, a onda bih trebao početi trčkarati i postupno se uključivati u normalni radni ritam. Nadam se samo da neće biti nikakvih komplikacija te da ću početak Eura ipak dočekati spreman – rekao nam je Lovren, koji je još bio prepun dojmova nakon slavljeničke vožnje otvorenim autobusom kroz Lyon u nedjelju popodne, nakon osvajanja francuskog kupa.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u srijedu <<

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije