Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA VIKEND

Lopta s finala Lige prvaka bit će ukrašena ćirilicom: Evo što će pisati na njoj

RB Leipzig - Tottenham Hotspur
Jan Woitas/DPA
24.05.2022.
u 16:04

Finale Lige prvaka 2022., koje se trebalo igrati u subotu u Sankt Peterburgu, premješteno je na stadion u Saint-Denisu, blizu Pariza, zbog ruske invazije na Ukrajinu

Riječ "Mir", na engleskom i na ćirilici, krasit će loptu kojom će nogometaši Liverpoola i Reala igrati u subotu u finalu Lige prvaka , objavio je u utorak njemački proizvođač sportske opreme Adidas najavljujući da će na dražbu staviti ograničeno izdanje ove lopte i svu zaradu dati za izbjeglice iz Ukrajine.

 "Lopta kojom će se igrati u finalu Lige prvaka bit će ponuđena na dražbi nakon utakmice i sva zarada će ći Visokom povjerenstvu UN-a za izbjeglice (UNHCR) kako bi se omogućila zaštita i pomoć izbjeglicama koje su prisiljene napustiti svoje domove", stoji u priopćenju Adidasa.

Finale Lige prvaka 2022., koje se trebalo igrati u subotu u Sankt Peterburgu, premješteno je na stadion u Saint-Denisu, blizu Pariza, zbog ruske invazije na Ukrajinu.

UEFA, koja "oštro osuđuje vojnu invaziju" koja je počela 24. veljače, isključila je ruske klubove iz europskih nogometnih natjecanja sljedeće sezone, priključivši se tako FIFA-i koja je Rusiju isključila sa SP-a u Kataru.

>> Ibrahimović pjeva narodnjak:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije