Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbolji dodavači

Leo Messi se izjednačio s rekorderom Figom, obojica imaju po 105 asistencija

Lionel Messi (FC Barcelona), during La Liga soccer match between FC Barcelona and Granada CF, at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, saturday, september 27, 2014. Foto: S.Lau/DPA/PIXSELL
Foto: DPA/PIXSELL
10.02.2015.
u 08:15

Messi je i ove sezone najbolji asistent Primere s 12 dodavanja za pogodak; tri više od Cristiana Ronalda i Rusa Čeriševa iz Villarreala.

U moru Messijevih rekorda nazire se još jedan: na utakmici protiv Athletica (5:2) stigao je do impresivne brojke od 105 asistencija u španjolskom prvenstvu, čime se izjednačio s vodećim na ljestvici Luisom Figom. Iza njih su Xavi Hernandez (95) i Dani Alves (92).

Messi je i ove sezone najbolji asistent Primere s 12 dodavanja za pogodak; tri više od Cristiana Ronalda i Rusa Čeriševa iz Villarreala. Argentinac je od početka 2015. godine sudjelovao kod 14 pogodaka Barcelone (9-5), što je dvostruko više od prvog sljedećeg na listi – Marija Mandžukića (5-2).

>> Naravno da Modrić nedostaje, Ronaldo i Ancelotti su kukali kada se ozlijedio

Komentara 1

NE
nellla
17:02 10.02.2015.

figo je dosadan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije