Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA POMILOVANJA

Leki potvrđena velika kazna zbog vrijeđanja suca Bela. Evo koliko ga nema na klupi Hajduka

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
12.08.2023.
u 11:35

Hajduk se žalio na odluku disciplinske komisije, ali HNS je odlučio kako odluka ostaje pravovaljana.

Trener splitskog Hajduka Ivan Leko nije izbjegao suspenziju od pet utakmica zabrane vođenja bijelih zbog incidenta na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka u Maksimiru. Hajduk se žalio na odluku disciplinske komisije, ali HNS je odlučio kako odluka ostaje pravovaljana.

Podsjetimo, Leko je vrijeđao i napadao glavnog suca Darija Bela zbog čega je dobio crveni karton, a u tunelu mu je također svašta izgovorio, morali su intervenirati i zaštitari. 

VEZANI ČLANCI:

- Glavni trener Hajduka, Ivan Leko, kažnjen je temeljen članka 52. Disciplinskog pravilnika HNS-a zabranom obavljanja funkcije na pet (5) prvenstvenih ili kup utakmica i novčanom kaznom u iznosu od 2.500 eura zbog psovanja i vrijeđanja glavnog suca utakmice, uslijed čega je i bio isključen -  objavio je disciplinski sudac Alan Klakočer nakon utakmice, a kazna je ostala na snazi.

GALERIJA Leko odbio komentirati suspenziju: Ne bih htio ništa reći jer bi moglo biti loše

Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
1/4

Kazna počinje teći ovog HNL vikenda pa će tako Lekin pomoćnik Adnan Čustović voditi momčad u susretu sa Slaven Belupom na Poljudu u nedjelju. Leke neće biti na klupi ni na utakmicama protiv Rudeša, Varaždina, Istre i Gorice.

Ključne riječi

Komentara 10

FO
fouche541
12:36 12.08.2023.

Opet su pogodovali Hajduku.Saf je samo pitanje koliko će im dati jedanaesteraca?

EJ
ejStef
12:28 12.08.2023.

Hm, Erceg je kažnjen s 6000 € i 9 utakmica, a nije nateravao suca po hodnicima i vrijeđao ga. Po tome opet ispada da su Hajduku opet progledali kroz prste u HNS-u...

MA
MarkoMarkoM
11:44 12.08.2023.

Takvo ponasanje treba najostrije sankcionirati. On kao trener bi trebao biti uzor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije