Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MADRID POTVRDIO

Legendarni trener ostaje u Realu! Ovo su detalji ugovora

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad
Foto: Isabel Infantes/REUTERS
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
29.12.2023.
u 14:05

Do sada je Carlo Ancelotti sjedio na klupama Reala, Reggiane, Parme, Juventusa, Milana, Chelsea, PSG-a, Bayerna, Napolija i Evertona. Osvojio je naslove prvaka u svim Ligama petice, a tome je pribrojao i po dva naslova prvaka Europe s Milanom i Real Madridom

Legendarni talijanski trener Carlo Ancelotti produljio je ugovor s Real Madridom do ljeta 2026. godine. Neko se vrijeme pričalo kako bi Ancelotti mogao idućeg ljeta otići u mirovinu ili postati izbornik Brazila, no potvrda iz kluba stavila je točku na te spekulacije. "Real Madrid C. F. i Carlo Ancelotti složili su se produžiti ugovor do 30. lipnja 2026.", navodi se u Realovom priopćenju.

Brazilski nogometni savez prošloga je ljeta izrazio želju da Ancelotti vodi njihovu reprezentaciju na Copa Americi iduće godine. Time bi Talijan postao prvi strani izbornik u povijesti nacionalne momčadi. Ipak, Ancelotti je očito umjesto toga odlučio ostati u 'kraljevskom klubu'.

VEZANI ČLANCI:

Novi ugovor vrijedi do ljeta 2026. Ancelotti će tada imati punih 67 godina. Do sada je ovaj veliki trener sjedio na klupama Reggiane, Parme, Juventusa, Milana, Chelsea, PSG-a, Bayerna, Napolija i Evertona. Bio je i pomoćnik u reprezentaciji Italije. Osvojio je naslove u svim Ligama petice te po dva naslova prvaka Europe s Realom i Milanom.

VIDEO Otkriveno koliko Saudijci nude Luki Modriću: Prošlog ljeta poslali su ponudu od 200 milijuna eura

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije