Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO JE TO MOGUĆE

Legendarni tenisač šokiran ovim podatkom o Đokoviću: Ma vi se šalite!

Reuters
07.07.2021.
u 14:10

– To je potpuno luda stvar kojoj svjedočimo posljednjih deset do 15 godina...

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković igrat će protiv Mađara Martona Fucsovicsa za ulazak u polufinale Wimbledona, ali jedan podatak u toj priči posebno "upada u oko".

Naime, Srbin već 50. put igra u četvrtfinalu nekog Grand Slam turnira! Tako nešto nije mogao vjerovati američki as John McEnroe.

– Ma vi se šalite! To je potpuno luda stvar kojoj svjedočimo posljednjih deset do 15 godina kad je riječ o velikoj trojci (Đoković, Federer, Nadal, op.a.) – rekao je McEnroe pa nastavio:

– I dalje izgleda kao istinski prvak. Ne znači da će automatski to ponovno i biti, ali još uvijek smatram da je iznad ostalih. Mislim i da će osvojiti sva četiri Grand Slama ove godine.

Kad bi se to dogodilo, Đoković bi postao prvi i jedini uz Steffi Graff kojem je to uspjelo u tenisu. Ujedno, ako bi osvojio i zlato na Olimpijskim igrama, tad bi potpuno izjednačio uspjeh njemačke tenisačice iz 1988.

>>> Novak Đoković razveselio Biserku Petrović

Komentara 2

BE
berija
16:23 07.07.2021.

Ako bi bio skroz kao Steffi, bi li onda dao Agassiju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije