Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMERUNSKA ZVIJEZDA

Legendarni nogometaš sudario se s autobusom, slike s mjesta nesreće su jezive

Foto: PIXSELL/Twitter
1/3
08.11.2020.
u 18:50

Eto'o se vraćao s vjenčanja kada je došlo do nesreće u blizini grada Nkongsambe

Samuel Eto'o, legendarni kamerunski nogometaš koji je tijekom karijere igrao za niz europskih velikana (Real, Barcelonu, Inter, Chelsea...), prebačen je u bolnicu nakon što se sudario s autobusom, prenose svjetski mediji.

Nekoć sjajni napadač nalazi se izvan životne opasnosti, pod konstantnim nadzorom liječnika, no u ovome trenutku još uvijek nema detalja o težini njegovih ozljeda.

Eto'o se vraćao s vjenčanja kada je došlo do nesreće u blizini grada Nkongsambe, a fotografije smrskanog automobila otkrivaju da je u pitanju bio frontalni sudar koji je vrlo lako mogao završiti daleko gore.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Tombstone
Tombstone
21:56 08.11.2020.

Nasrecu je vozio 2005 Escalade. Tom tenku ni kamion nije preveliki problem

SI
sisavac
07:26 09.11.2020.

pa kolko je vozio taj autobus, 200? jer eto se sa svadbe vraćao malom brzinom, niti 60... kao i svi ostali svatovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije