Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAMUEL ETO'O

Legendarni nogometaš Barcelone namještao utakmice? Isplivala snimka koja je potresla svijet

Reuters/PIXSELL
20.07.2023.
u 20:34

Na snimci, koju je objavio kamerunski portal Camfoot, čuje se kako je Eto'o obećao nogometašu Victoria Uniteda Valentinu Gwenu pomoć na putu ulaska u Prvu ligu - Elite 1.

Legendarni afrički golgeter Samuel Eto'o, koji je u prosincu 2021. godine izabran za prvog čovjeka kamerunsmkog nogometa, navodno je umiješan u namještanje utakmica. Alarm se uključio nakon što je na društvenim mrežama procurila audio snimka njegovog razgovora s jednim od čelnika kamerunskog kluba. 

Na snimci, koju je objavio kamerunski portal Camfoot, čuje se kako je Eto'o obećao nogometašu Victoria Uniteda Valentinu Gwenu pomoć na putu ulaska u Prvu ligu - Elite 1.

- Snimke do kojih su došli mediji potječu iz siječnja ove godine. Opopo (nadimak kluba) mora se plasirati u viši rang. To je naš cilj. Victoria United će igrati u elitnoj kategoriji - rekao je između ostalog Eto.

Nedugo nakon tog razgovora Victoria United stigla je do naslova Elite 1, što dodatno pojačava sumnje da je Eto'o sa svoje pozicije utjecao na rezultate na kraju sezone. Kao i utjecaj na Sudačku komisiju i druga tijela u nogometnom savezu. Dio razgovora posebno je izazvao velike sumnje.

VEZANI ČLANCI:

- Budite mirni, dat ćemo vam tri boda i suspendirati suca - čuje se Eto'o nakon što njegov sugovornik iz Victorije nije bio zadovoljan suđenjem na jednoj od utakmica kamerunskog prvenstva.

Na kraju razgovora, Eto je rekao Gwenu da bi bilo najbolje da ga dođe posjetiti i razgovarati u četiri oka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije