Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE IZNENADIO

FOTO Izgled bivše zvijezde Barcelone šokirao je sportski svijet. Ima 36 godina i izgleda kao starac

Belgijska Prva divizija A, KVC Westerlo - Cercle Brugge (2-0)
KRISTOF VAN ACCOM
17.07.2023.
u 07:26

Umirovljeni turski nogometaš Arda Turan nedavno je ušao u trenerske vode i preuzeo tamošnjeg drugoligaša

Legendarni turski nogometaš Arda Turan prije godinu dana iznenadio je sve odlučivši prekinuti karijeru i posvetiti se trenerskom poslu. Nedavno je pronašao svoj prvi posao kao trener u niželigašu Eyupsporu, a sada je opet u centru pažnje jer su svi šokirani izgledom ovog 36-godišnjaka.

Arda Turan je ponikao u Galatasarayju iz kojeg je na ljeto 2011. godine prešao u Atletico Madrid gdje je imao četiri zaista fantastične sezone. Iz Atletica za 35 milijuna eura odlazi u Barcelonu u kojoj je proveo tri sezone i nije bio previše standardan, ali je osvojio skoro sve što je mogao.

U Tursku se vratio početkom 2018. godine kada je potpisao za Bašakšehir, ali je sve iznenadio prošlog ljeta kada je u dresu Galatasarayja u kojem je sve i počelo odlučio da završi karijeru iako su mnogi vjerovali da će još odigrati jednu sezonu. Odlaskom iz Barcelone se više nije fokusirao previše na igračku karijeru, imao je problem s viškom kilograma te ozljedama i na kraju se jednostavno više nije želio mučiti pa se bacio u trenerske vode. 

Arda je trenutno trener drugoligaša Eyupspora gdje je dobio šansu da započne trenersku karijeru. Ponovo je u centru pažnje, ali ne zbog nogometa već zbog izgleda koji je sve iznenadio. Pojavila se fotografija na drutšvenim mrežama s jednog od treninga Eyupspora, a mnogi nisu mogli vjerovati koliko je Arda 'ostario' za samo godinu dana.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije