Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI PRIJATELJI

Legendarni kapetan vatrenih u Beogradu slavio jesensku titulu Partizana. Evo s kim je bio u provodu

Instagram screenshot
23.12.2023.
u 10:20

Partizan je svladao Zvezdu te osvojio titulu jesenskog prvaka, a bivši srpski reprezentativac je legendarnog kapetana Hrvatske izveo u noćni provod.

Nekad su bili nerazdvojni suigrači u slavnim danima Šahtara iz Donjecka, a prijateljstvo je još uvijek čvrsto. Igor Duljaj i Darijo Srna to pokažu kad god se vide, a tako je bilo i nakon 171. vječnog derbija. Partizan je svladao Zvezdu te osvojio titulu jesenskog prvaka, a bivši srpski reprezentativac je legendarnog kapetana Hrvatske izveo u noćni provod.

GALERIJA Srna: Kada vaša obitelj prolazi kroz teško vrijeme morate im pomoći

1/6

Duljaj je od početka ožujka trener Partizana te se upravo njemu pripisuju najveće zasluge što je Partizan uzeo naslov jesenskog prvaka. Srna je na tribinama u Beogradu navodno bio kao skaut, ali nije poznato kojeg je igrača točno pratio kako bi ga doveo u redove ukrajinskog velikana.

VEZANI ČLANCI:

S Duljajem i Srnom u noćnom provodu bio je je sportski direktor Šahtara Ljubomir Tošić.

 

Komentara 8

PE
Pentagon
12:18 23.12.2023.

Bitno da je neka vijest iz komšiluk.

Avatar barba_barba
barba_barba
10:29 23.12.2023.

Sad bi Livaja moga slaviti sa legenfarnin kapetanon Spartaka iz Moskve

23
234
11:32 23.12.2023.

Hoće li ovako ubrzo slaviti Rusi i Ukrajinci, ili Izraelci i Hamas ??? Sumnjam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije