Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RONNIE O'SULLIVAN

Legenda sporta igrala je s nalakiranim noktima, razlog će vas oduševiti...

PIXSELL/Twitter
13.10.2020.
u 14:47

O'Sullivan je, naime, nalakirao nokte u ružičastu boju, onu koja simbolizira borbu protiv raka dojke, a sve kako bi javnost više osvijestio o ovoj opasnoj bolesti koja i dalje uzima velik broj života

Svjetski prvak u snookeru, sportu iz 'biljarske obitelji', Ronnie O'Sullivan oduševio je javnost svojim posljednjim potezom. 

U posljednjem je meču nastupao protiv mladog Briana Ochoiskog, a jedan detalj s tog meča svima je zapeo za oko. 

O'Sullivan je, naime, nalakirao nokte u ružičastu boju, onu koja simbolizira borbu protiv raka dojke, a sve kako bi javnost više osvijestio o ovoj opasnoj bolesti koja i dalje uzima velik broj života. 


 
- Ajmo razbiti rak dojke! - napisao je uz fotografiju svojih nalakiranih noktiju na Twitteru.

Sve je krenulo tako što ga je prijatelj zamolio da nalakira nokte i to objavi na društvenim mrežama, no legendarni Ronnie otišao je i korak dalje. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije