Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POJAČANJE

Legenda Juventusa preporučila klubu: Dovedite Hrvata!

Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
07.05.2018.
u 11:02

- Juventus mora pojačati sredinu terena, ali Rakitić bi bio puno bolje rješenje od Cana.

Talijanski mediji proteklih su dana pisali da Juventus želi dovesti Emrea Cana iz Liverpoola. Bivši napadač stare dame Gianluca Vialli (53) smatra da to nije najbolja odluka i da bi umjesto Turčina trebali dovesti Ivana Rakitića.

- Emre Can me nije uvjerio da je igrač za Juventus. Nisam uvjeren da bi bio bolji od Khedire - rekao je Vialli te preporučio veznjaka Barcelone i hrvatskog reprezentativca:

- Juventus mora pojačati sredinu terena, ali Rakitić bi bio puno bolje rješenje od Cana.

Vialli je četiri godine nosio dres Juventusa, odigrao 102 utakmice i zabio 38 golova. Nakon toga se okušao kao trener, a danas radi kao stručni komentator na Sky Sportu.

Komentara 2

MV
Mijat vrdoljak
12:25 07.05.2018.

Kakao Turčin pa on igra za Njemačku reprezentaciju?

DU
Deleted user
19:36 07.05.2018.

Davno Đovak reče da svaki klub koji želi stepenicu više mora imat barem jednog Hrvata u ekipi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije