Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to kraj?

LeBron uzdrmao NBA: Nakon poraza od Nuggetsa dao izjavu koja je izazvala lavinu spekulacija

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers
Foto: Gary A. Vasquez/REUTERS
1/4
23.05.2023.
u 10:00

U finalu Zapadne konferencije LeBron je ubacio 40 poena uz 10 skokova i 9 asistencija, no većinu svojih koševa postigao je u prvom poluvremenu. Nakon ispadanja govorio je na konferenciji za medije

Nakon poraza od Denver Nuggetsa koje je svojom izvrsnom igrom predvodio srpski košarkaš Nikola Jokić, LeBron James govorio je na konferenciji za medije. Ovaj poraz u finalu Zapadne konferencije ujedno je i kraj aktualne sezone za momčad iz Los Angelesa, a gledajući unazad na sezonu LeBron je stvorio pomutnju u košarkaškom svijetu.

"Moram dobro razmisliti...Osobno, kako je prošla još jedna sezona NBA-a, ostalo je dovoljno prostora da dobro razmislim", rekao je 38-godišnji James koji već 20 sezona igra u NBA-u i primiče se kraju karijere. Njegov vršnjak Carmelo Anthony već je u mirovini, a isto je vjerojatno za Andrea Iguodalu te Udonisa Haslema koji su nekoliko godina stariji.

GALERIJA Jokić briljantnom igrom odveo Denver u finale NBA: Oborio 56 godina star rekord

NBA: Playoffs-Denver Nuggets at Los Angeles Lakers
1/6

Prisutnima nije ipak bilo jasno o čemu točno James govori pa ga je jedan od novinara upitao: " Kada si rekao da moraš razmišljati koji zaključak možemo izvući iz toga?" "Moram razmisliti želim li nastaviti igrati", odgovora LeBron. Novinar ga je potom upitao razmišlja li o povlačenju, na što je igrač odgovorio potvrdno.

VEZANI ČLANCI:

Dakako, LeBron je pod ugovorom još dvije godine, a ove godine postao je najbolji strijelac svih vremena. Međutim, problem mu predstavljaju ozlijede zbog kojih je propustio 27 utakmica. Svoju je frustraciju zbog izostanaka izrazio i u razgovoru s medijima. U svakom slučaju izgledno je da će iduće sezone biti najstariji aktivni igrač koji u NBA-u.

U finalu Zapadne konferencije LeBron je ubacio 40 poena uz 10 skokova i 9 asistencija, no većinu svojih koševa postigao je u prvom poluvremenu. Nakon prve 24 minute bilo je 73-58 za domaće, a James je u tom periodu postigao 31 koš (21 u prvoj četvrtini) i tako postavio novi osobni rekord po broju ubačaja u jednom poluvremenu u doigravanju. Ipak, izgleda da ga je u nastavku stigao umor što su gosti znali iskoristiti. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije