Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGE PETICE

Lazio deklasirao Milan s tri komada, Rebić i Mandžo igrali

Serie A - AC Milan v Genoa
Daniele Mascolo/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
26.04.2021.
u 23:09

Za Milan je cijeli susret igrao Ante Rebić, dok je Mario Mandžukić igrao do 63. minute

Odigrani su posljednji susreti 32. i 33. kola Liga petice.

Italija

U posljednjim susretima 33. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je pobijedio Milan sa 3:0, dok je Napoli na gostovanju slavio protiv Torina sa 2:0. "Nebesko-plavi" su u derbiju kola uvjerljivo porazili "Rossonere" koji tonu sve niže i sada im prijeti gubitak mjesta koje vodi u Ligu prvaka. Milan je dugo vrijeme vodio na ljestvici, a nakon večerašnjeg poraza je pao na čak peto mjesto.

Joaquin Correa je već u drugoj minuti načeo mrežu Milana, isti je igrač u 51. minuti zabio za 2:0, a tri minute prije kraja Ciro Immobile je postavio konačnih 3:0. Za Milan je cijeli susret igrao Ante Rebić, dok je Mario Mandžukić igrao do 63. minute.

U drugom susretu Napoli je na gostovanju porazio Torino sa 2:0, a sve je bilo gotovo nakon 13 minuta.  Tiemoue Bakayoko je u 11. minuti doveo goste u vodstvo, a samo dvije minute kasnije Victor Osimhen je zabio za 2:0. Torino je posljednje četiri minute odradio bez isključenog Rolanda Mandragore. Inter vodi na ljestvici sa 79 bodova, Atalanta je druga sa 68 bodova, Napoli na trećem mjestu ima 66 bodova koliko imaju Juventus i Milan. Lazio je šesti sa 61 bodom.

Engleska

U posljednjem susretu 33. kola engleskog nogometnog prvenstva Leicester City je pobijedio Crystal Palace sa 2:1 učvrstivši se na trećem mjestu Premier lige. Gosti su poveli u 12. minuti golom Wilfrieda Zahe, no "lisice" su u nastavku susreta okrenule rezultat s dva gola, a strijelci su bili Timothy Castagne (50) i Kelechi Iheanacho (80). Zanimljivo, Iheanacho je u posljednjih 14 nastupa za Leicester u svim natjecanjima zabio 14 golova. Prije toga do brojke od 14 golova stigao je nakon 76 nastupa.

Leicester se ovom pobjedom učvrstio na trećem mjestu ljestvice sa 62 boda, četiri više od Chelsea na četvrtom mjestu. Prve dvije pozicije drže Manchester City sa 77 i United sa 67 bodova. Crystal Palace se nalazi na 13. mjestu sa 38 bodova.

Španjolska

U posljednjem susretu 32. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Sociedad je na gostovanju pobijedio Eibar sa 1:0. Pogodak odluke zabio je Alexander Isak u 26. minuti. Real Sociedad je peti sa 53 boda, dok je Eibar na začelju sa 23 boda, sedam manje od zone spasa. Na vrhu je Atletico Madrid sa 73 boda, dva više od Real Madrida i Barcelone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije