Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

LA Lakers velikim preokretom do pobjede protiv Chicaga

LA Lakers
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
22.11.2017.
u 11:40

Ivica Zubac je odigrao tri minute za Lakerse i u tom je vremenu pogodio jedan koš iz jednog pokušaja i ugrabio jedan skok

LA Lakers su sinoć u svom Staples centru pobijedili Chicago Bullse sa 103-94 iako su zaostajali čak 19 koševa. 

Nakon lošeg prvog poluvremena Lakers su nadoknadili sve igrom u druge dvije četvrtine.

Lakers (8-10) su s 42 koša i 13 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu došli na 62 koša i jednu izgubljenu loptu u drugom.

No, obrana im je bila konstantna i ograničili su Bulls (3-12) na 38.3 posto šuta iz igre, a u drugom poluvremenu na svega 28 posto.

Najbolji strijelac Lakersa bio je Kyle Kuzma s 22 koša od čega su četiri trice, a Kentavious Caldwell-Pope je utakmicu završio s 21 pogotkom, devet skokova, četiri asistencije. Caldwell Pope je bio ključni igrač na kraju utakmice kada je u zadnjih šest minuta zabio 11 koševa na koje Bullsi nisu imali odgovora. 

Ivica Zubac je odigrao tri minute za Lakerse i u tom je vremenu pogodio jedan koš iz jednog pokušaja i ugrabio jedan skok. 

Kod Chicaga je najbolji bio Denzel Valentine sa 17 koševa, Anthony Blakeney je dodao 15, a Robin Lopez 14.

LA Lakers
1/8

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
18:08 22.11.2017.

šta je ovo s bullsima sve gori i gori.markanen jedino dobro igra

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije