Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATISIKA HRVATSKE

Kuzmanovićeve brojke su impresivne, no jedan podatak posebno zabrinjava

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - Germany v Croatia
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
1/3
26.01.2024.
u 17:54

Po broju obrana, Kuzmanović je na osmom mjestu. Ima ukupno 54 obrane, ali i dvije utakmice manje od Austrijanca Mostla koji je sakupio najviše obrana

Nakon završenog drugog kruga na Europskom prvenstvu, hrvatski rukometaši ne mogu se pohvaliti da su pri vrhu statistika. Tu odskače samo vratar Dominik Kuzmanović i to zahvaljujući sjajnoj izvedbi u susretu protiv Njemačke (22 obrane).

Po postotku obrana (36,73 posto) je na visokom trećem mjestu, iza Danca Nielsena (39,86 posto) i Šveđanina Palicke (36,84 posto). U ovom trenutku, a još se igra završnica, Dominik je ispred takvih vratarski imena kao što su Wolf, Landin, Bergerud...

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

EHF 2024 Men's European Handball Championship - Main Round - Germany v Croatia
1/11

Po broju obrana, Kuzmanović je na osmom mjestu. Ima ukupno 54 obrane, ali i dvije utakmice manje od Austrijanca Mostla koji je sakupio najviše obrana.

VEZANI ČLANCI:

U sedam utakmica – 81 obrana. Hrvatska je na prvom mjestu u jednoj negativnoj statistici. Ima najviše izgubljenih lopti – 78 što je u prosjeku 11,14 po utakmici. Najviše izgubljenih lopti kod nas imaju Srna (16), Cindrić (12) i Karačić (10).

VIDEO Rukometaši očarali svijet: Jedan podatak otkriva težinu španjolskog poraza

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije