Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisan ugovor

Krpan i Babić u Akademiju ulažu tri milijuna kn

'23.03.2010,Osijek,Hrvatska,osjecki nogometas Petar Krpan potpisao je sa gradskim poglavarstvom ugovor o najmu nogometnog igralista Lio,zbog izrade nogometnog kampa,Petar Krpan i Kresimir Bubalo Photo
'Marko Mrkonjic/PIXSELL'
23.03.2010.
u 16:25

Osnivanje nogometne akademije bivših reprezentativaca Petra Krpana i Marka Babića u Osijeku na igralištu LIO-a u utorak je u gradskoj upravi službeno potvrđeno stavljanjem potpisa na ugovor o zakupu dugom 20 godina.

– Nadam se da ćemo "napraviti" još nekkoliko naših reprezentativaca – rekao je zadovoljno Petar Krpan, direktor društva Mladost d.o.o., koje se obvezalo upravljati igralištem LIO-a gdje će trenirati djeca u dobi od 6 do 16 godina, a u čije će uređenje on i Babić uložiti tri milijuna kuna.

Mjesečni zakup, pak, Gradu će plaćati 8000 kuna.

Potpisivanjem ugovora obvezali su se u roku šest mjeseci završiti postojeći objekt svlačionica, ali i postaviti umjetnu travu te balon kojim će se koristiti zimskih mjeseci.

– Drago mi je da se vraćam na Jug 2, gdje sam odrastao, a nadam se i dobroj suradnji s NK Osijekom. Akademijom ne idemo kontra Osijeka – naglasio je Krpan.

Kako je dodao, u suradnji s akademijama koje će u Dalmaciji i Zagrebu osnovati Darijo Srna, Silvio Marić i Niko Kranjčar, organizirat će i natjecanja diljem Hrvatske, a budući da su Babić i on igrali u Leverkusenu, odnosno Sportingu, plan je ići na natjecanja u Njemačku i Portugal, ali i u susjednu Srbiju.

Ugovor je uime Grada potpisao gradonačelnik Krešimir Bubalo, koji je sa svojim zamjenikom Ivanom Vrdoljakom naglasio da je to prvi primjer većeg ulaganja privatnog kapitala u sportske objekte.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije