Naslovnica Sport Nogomet

Kranjčar: Fratton Park mora postati naša snaga

26. veljače 2009. u 11:30 3 prikaza

Posljednjih dana se hrvatski nogometaš Niko Kranjčar često povezivao s odlaskom iz Portsmoutha, a interes su dodatno pojačali predstavnici Arsenala i Evertona.

No za lokalni The News Kranjčar ne prestaje širiti lojalnost spram Portsmoutha te najavljuje bolje dane kluba koji se trenutačno nalazi na 16. mjestu premijerligaške ljestvice. U 26 utakmica Portsmouth je skupio tek 28 bodova, a ove sezone naročito slabo igraju na svom Fratton Parku: imaju pet pobjeda, dva remija i šest poraza.

Više poraza od njih kao domaćin ima samo Hull City (sedam), dok su po šest, kao i oni, skupili West Ham, Sunderland, Bolton, Blackburn i West Bromwich.

- Nekada smo bili čvrsti na svom terenu. Bodovi nisu odlazili s Fratton Parka. Tu snagu moramo vratiti do kraja sezone jer nas u protivnom čeka težak finiš - rekao je Kranjčar i nastavio:

- Ne bih paničario jer situacija nije takva. No moramo misliti samo na sadašnjost kako bismo imali lijepu budućnost. Što je bilo, bilo je. Neću se vraćati na mnoge utakmice koje smo izgubili u posljednjim minutama i sekundama. To je nogomet. Ali ne smijemo dopustiti da se takvo što ponavlja.

Kranjčar nije želio ni jednu riječ reći o novom zanimanju Arsenala i Evertona.

- Pitajte me o Portsmouthu, ništa drugo ne komentiram.

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas