Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obljetnica

'Kralj James' otvara stotu utrku 24sata Le Mansa: Tu su privilegiju imali Brad Pitt i McQueen

Les célébrités fêtent le centenaire des 24 Heures du Mans au musée Rodin à Paris
Foto: RACHID BELLAK / BESTIMAGE/BESTIM
1/5
06.06.2023.
u 01:00

LeBron James je partner u Fenway Sports Group, koji je suvlasnik RFK Racing NASCAR tima. "Ne postoji ništa bolje od gledanja i doživljavanja sporta na njegovoj najvišoj razini", izjavio je 38-godišnjak

Košarkaška zvijezda LeBron James bit će ovaj vikend službeni starter na utrci sportskih automobila 24 sata Le Mansa koja slavi stotu obljetnicu, objavili su u ponedjeljak organizatori.

Napadač Los Angeles Lakersa, najbolji strijelac NBA lige svih vremena i četverostruki prvak, pridružuje se popisu slavnih startera koji su tijekom desetljeća obnašali ovu ceremonijalnu ulogu.

GALERIJA Staza u Imoli pod vodom: Osoblje žurno evakuirano u strahu od novih žrtava

Les célébrités fêtent le centenaire des 24 Heures du Mans au musée Rodin à Paris
1/21

Holivudski glumac Brad Pitt bio je starter 2016., a Steve McQueen spustio je francusku zastavu na start utrke 1971. godine kada je glumio u filmu Le Mans.

'Kralj James' će u subotu u 16 sati po lokalnom vremenu spustiti zastavu i osloboditi stazu za 62 natjecatelja na ovoj utrci izdržljivosti. "Ne postoji ništa bolje od gledanja i doživljavanja sporta na njegovoj najvišoj razini", izjavio je 38-godišnji James.

VEZANI ČLANCI:

"Čast mi je biti dio ovog povijesnog trenutka u moto sportu i pomoći proslaviti stotu obljetnicu jednog od najvećih sportskih događaja na svijetu." James je partner u Fenway Sports Group, koji je suvlasnik RFK Racing NASCAR tima.

VIDEO Luka Modrić dobiva jedno od najvećih priznanja u karijeri? Čeka se potvrda velike vijesti iz Reala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije