Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripreme za finale

Kovačić u Londonu, Modrić se kupa u Ramosovu bazenu

Luka Modrić
Foto: Facebook
1/8
24.05.2016.
u 09:18

– Odlično mjesto da se provede dan odmarajući se s prijateljima – napisao je Modrić.

Za nogometaše Reala sezona još uvijek nije završila, pred njima je najvažnija utakmica sezone. U Subotu 28. svibnja u Milanu igraju finale Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica.

Igrači su već umorni od naporne sezone pa je trener Zinedine Zidane odlučio pustiti da se odmore. Dao im je tri slobodna dana, a treninzima se vraćaju danas.

igrači su slobodno vrijeme iskoristili na različite načine, a Cristiano Ronaldo jedan je od onih koji se nije opustio. Portugalac je, naime, na Facebooku objavio fotografiju na kojoj se vidi da vježba i u slobodne dane.

Za razliku od Ronalda, Luka Modrić opuštao se na bazenu Sergija Ramosa, a u njihovu društvu bili su Lucas Vazquez i Keylor Navas.

"Nekoliko dana odmora i opuštanja u mojoj domovini. Prijatelji, zadovoljstvo mi je biti u vašem društvu", napisao je Sergio Ramos, a nadovezao se i Modrić:

– Odlično mjesto da se provede dan odmarajući se s prijateljima – napisao je Modrić.

Drugi hrvatski nogometaš iz redova kraljevskog kluba Mateo Kovačić slobodno vrijeme iskoristio je za put u London. Fotografirao se uz poznatu londonsku govornicu i time se pohvalio na Facebooku...

Foto: screenshot/Facebook

(Foto: Screenshot Facebook)

>>Ronaldo najskuplji igrač Eura, Modrić u prvih deset

>>Rakitić: Neka Modrić u finalu Lige prvaka zabije pet golova, ali da Real izgubi!

Komentara 5

JO
jony10
23:05 24.05.2016.

to luka majstore

NI
nidjomidjo
09:56 24.05.2016.

čudim se da Kovačić nije skoknuo do Arene poslušati svog omiljenog Bobana Rajovića i gurnut mu koju tisućicu u košulju..

HA
hajduk1966
17:24 24.05.2016.

kova bolje treniraj malo da ubijes tu tremu vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije