Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA BUGARE

Kovač i izabranici uz smijeh i dobro raspoloženje odradili trening

Hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/24
08.10.2014.
u 19:23

Treba biti optimističan prije odlaska u Sofiju i utakmice s Bugarima, koja bi nam u slučaju pobjede i tri boda bila velik korak naprijed u kvalifikacijama.

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je na stadionu Maksimir trening uoči kvalifikacijske utakmice protiv Bugarske za Europsko prvenstvo u Francuskoj 2016.

Bila je to prilika da se reprezentativci napokon zajedno nađu na terenu, zajedno s debitantima, ali i povratnicima nakon ozljeda. Lijepo je što se kod svih mogao primijetiti osmijeh jer to potvrđuje izbornikove izjave o odličnoj atmosferi kod igrača.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

A odlična atmosfera uvertira je u svaki dobar rezultat. Zato treba biti optimističan prije odlaska u Sofiju i utakmice s Bugarima, koja bi nam u slučaju pobjede i tri boda bila velik korak naprijed u kvalifikacijama.

>> Evo u kakvoj formi Hrvatska dočekuje sraz s Bugarima

Komentara 5

Avatar nijeminišta
nijeminišta
20:11 08.10.2014.

kao i obično - na treningu smijeh, a na utakmici suze...

DU
Deleted user
23:01 08.10.2014.

Netko navija netko pljuje i prije nego odigrate. Ja sam uvijek uz vas, za ostale ne znam. Ajmo Hrvatska Glas u noći tvoje ime tužno doziva, ja si lice krijem, pokrivam ga rukama, ti si pala onog puta, nisi uspjela,isi uspjela, al diži glavu, ne daj se, tvoja djeca bodre te. REF. Kad hladne kiše padaju il' oganj žari zemlju tu, ljepota tvoja ostaje, jer sam tu i čuvam te, ja te volim dobro znam, kad ti pjevam osjećam, da smo kao jedno mi, u porazu i pobjedi. Opet tvoje ime je na onim usnama, a sad rukom držim čvrsto grb na grudima, pobjedom si onu nadu ti probudila, da smo kao jedno mi, slušaj kada kažem ti. REF. Sa vrha velebita, zaori jeka hrvatska, neka tvoji valovi, nose priču o tebi, da me čuju pjevat ću, onu pjesmu najljepšu, gubila il' dobila, zauvijek si moja voljena. REF.

IM
IME99
19:58 08.10.2014.

Koja ptica rano pijeva kasnije sere u gnjezdo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije