Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLO

Kotorski navijači izazivali policajce i publiku

'05.12.2009., Dubrovnik - Jadranska veterpolo liga, 10. kolo, Jug CO - Primorac. Susret su obiljezili neredi na tribinama zbog cega je intervenirala policija. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL'
'Grgo Jelavic/PIXSELL'
06.12.2009.
u 16:20

U derbiju 10. kola Jadranske vaterpolske lige Jug je u subotu navečer u Dubrovniku pobijedio kotorski Primorac sa 14:7 (Obradović 4 pogotka, Vićan 10 obrana).

Neočekivano se na tribinama (među 1400 gledatelja) našlo i 40-ak navijača iz Kotora. Na početku su korektno bodrili svoj klub, no između prve i druge četvrtine počeli su provocirati domaću publiku, ali i policajce. Bilo je pokazivanja srednjeg prsta i naguravanja s policajcima, nakon čega su četvorica gostujućih navijača privedena. Dubrovčani bi sve to lakše podnijeli da se nije događalo na večer Svetog Nikole, na dan kada je njihov grad najžešće napadnut u ratu.

Ključne riječi

Komentara 1

PL
plakir
23:03 06.12.2009.

nije sve bilo tako crno.nije red dizati tezije.na koncu u primorca igra i nekoliko bokelja hrvata i njihovi navijači su uglavnom korektno navijali,a incident je završio za 2-3 minute i zašto trošiti riječi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije