Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Don nagrada"

Košarkaš Patty Mills primio najveće australsko sportsko priznanje

NBA: Golden State Warriors at Brooklyn Nets
Brad Penner
03.12.2021.
u 14:15

"Don nagrada", koja nosi ima po poznatom igraču kriketa Donu Bradmanu, godišnje se dodjeljuje sportašu ili ekipi koja je najviše inspirirala naciju.

Igrač Brooklyn Netsa Patty Mills prvi je košarkaš koji je primio najveće australsko sportsko priznanje "Don nagradu" predvodeći australsku košarkašku reprezentaciju do prve olimpijske medalje u Tokiju.

Na Igrama u Tokiju Mills je u utakmici za treće mjesto protiv Slovenije ubacio 42 poena za pobjedu Australije i brončanu medalju. 

"Don nagrada", koja nosi ima po poznatom igraču kriketa Donu Bradmanu, godišnje se dodjeljuje sportašu ili ekipi koja je najviše inspirirala naciju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije