Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
​Hajdukov predsjednik

Kos: HNS nije na pravom putu, trebaju nam novi ljudi!

Ivan Kos
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
18.03.2018.
u 00:30

Košarkaški studijski gost emisije bit će bivši reprezentativac Josip Sesar. Nikola Švigir pomoći će u praćenju događanja oko hokejaških aktivnosti.

Glavne teme 512. emisije Sport nedjeljom na Z1 televiziji (nedjelja u 13.30 sati), urednika i voditelja Ante Breke, bit će nogomet, košarka, hokej i rukomet...

Također, imat ćete priliku vidjeti što je u kameru Sporta nedjeljom kazao Ivan Kos, predsjednik Hajduka. 

- Ne želimo prodavati demagogiju. Naravno da su naši navijači nestrpljivi i ubrzanim koracima moramo preskočiti neke stepenice. Na dobrom smo putu. Mi nikada ne dižemo tenzije, samo ukazujemo na nepravilnosti. Mi smo za dijalog. HNS nije na pravom putu. Nema napretka. Mi želimo dijalog i promjene. To može doći samo s novim ljudima... - kazao je, između ostaloga Kos. 

Košarkaški studijski gost emisije bit će bivši reprezentativac Josip Sesar. Nikola Švigir pomoći će u praćenju događanja oko hokejaških aktivnosti. Sport osoba s invaliditetom bit će zastupljen i u ovom izdanju emisije.

 

 

Komentara 8

IL
ilijan
07:14 18.03.2018.

Ostavite na miru legitimno izabrane ljude. Pravite se da ste kao u Kazahstanu. To sve govori o vama!

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
09:13 18.03.2018.

Ovoj jadikovki i glumatanju pravednika popeli ste mi se na vrh čune. Daj više odhebite

VK
vječni krojf
08:40 18.03.2018.

Zašto ne kaže da Hajduk treba nove ljude?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije