Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA OPSTANAK

Halilovićev klub u teškoj situaciji: Moramo se nastaviti boriti

Alen Halilović
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
17.03.2018.
u 17:49

- Situacija nije lagana no do kraja je još puno utakmica, njih devet.

Mladi hrvatski nogometni reprezentativac Alen Halilović koji je postigao pogodak za Las Palmas u remiju 1:1 kod Deportiva, rekao je kako se njegov klub nalazi u teškoj situaciji no da ima još dovoljno vremena za spašavanje.

- Situacija nije lagana no do kraja je još puno utakmica, njih devet. Ovaj put smo počeli jako dobro, rano zabili pogodak a oni su zatim izjednačili te imali dobre prilike. Mi smo isto tako bili u prilici za ponovo zabiti pa mislim da je rezultat na kraju pravedan - rekao je 21-godišnji ofenzivni vezni nakon utakmice za BeIn televiziju.

Gosti su poveli već u trećoj minuti preko Alena Halilovića. Mladi hrvatski nogometaš je na centru oduzeo loptu, sjurio se prema kaznenom prostoru i potom zabio u suprotni kut vratara Rubena. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je u veljači zabio za pobjedu 1.0 protiv Malage. Izjednačio je Albentosa u 22. minuti, a do kraja susreta više nije bilo golova.

- Mi smo bili došli po pobjedu. No uvijek je bolje osvojiti bod nego izgubiti. Moramo se nastaviti boriti jer zaostajemo šest bodova a u igri je do kraja još 27 bodova - rekao je.

Las Palmas je ostao na 18. mjestu sa 21 bodom, šest manje od zone ispadanja. Deportivo je stepenicu niže sa 20 bodova, a na začelju je Malaga sa 13 bodova.

Komentara 1

KD
kdog
20:04 17.03.2018.

čim se počne približavati utakmica reprezentacije vi počnete pisat i o nekim zaboravljenim igracima ali ih mozemo tako nazvati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije