Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raskinut ugovor

Korisnici Vipneta i B.neta neugodno iznenađeni – ostali bez Eurosporta i Discoveryja

Eurosport
Facebook
02.01.2018.
u 09:55

Iz B.neta su kazali kako je zbog nepostignutih dogovora oko daljnje suradnje raskinut ugovor o prijenosu kanala iz portfelja Discovery Networksa.

Mnogi korisnici Vipneta i B.neta neugodno su iznenađeni jer od 1. siječnja spomenuti operateri više nemaju u ponudi Discovery Channel i Eurosport. Već na Staru godinu, tijekom svih prijenosa komentatori HR Eurosporta obavještavali su gledatelje kako korisnici Vipneta neće više moći pratiti Eurosport i Discovery programe te ih pozivali da se obrate providerima i traže vraćanje tih programa.

– Poštovani korisnici usluga Vipneta i B.neta, sa žaljenjem vas obavještavamo da od 1. siječnja nećete moći pratiti kanale iz portfelja Discovery Networksa, među kojima i najpoznatije: Discovery Channel, TLC, Animal Planet, kao niti Eurosport 1 i Eurosport 2. Pozivamo vas da se obratite vašem operateru sa zahtjevom da navedene kanale vrate u ponudu. Kanali iz portfelja Discovery Networks i dalje su dostupni kod drugih distributera u Hrvatskoj. Eurosport je putem platforme Eurosport Player dostupan u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu na www.eurosportplayer.com – objavio je HR Eurosport na svojoj Facebook stranici.

Iz B.neta su nam kazali kako je zbog nepostignutih dogovora oko daljnje suradnje raskinut ugovor o prijenosu spomenutih programa. Korisnicima će stoga ubrzo biti dostupni zamjenski programi poput Doku TV-a, Fine livinga, Viasat Epica, Travelxpa...

Izostavljanjem Eurosporta 1 i Eurosporta 2 sportski zaljubljenici više neće moći pratiti događaje koji su redovito prenošeni na tim kanalima poput Bundeslige, zimskih i ljetnih Olimpijskih igara, teniskih Grand slam turnira, skijaških skokova, Svjetskog skijaškog kupa, atletskih prvenstava...

Eurosport
1/14

Komentara 66

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
10:48 02.01.2018.

Od Vipneta sam odustao prije 10 godina!!! Kad sam vidio kakav su mobilni operater to mi je bilo dovoljno.

AH
ahaskoro
12:07 02.01.2018.

Upravo zvao sluzbu za korisnike, starnke NE MOGU na temelju ovog raskinut ugovor. Zamjenski programi ce bit women tv, reality programi itd. Ovo stvarno nije u redu, obajvetite sve koje znate da ne sklapaju ugovore sa bnet/vipom...

JU
jurraa
11:33 02.01.2018.

jos samo 7 mjeseci do kraja mog ugovora sa Bnetom...jos samo 7....pa da zavrsim tu priču.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije