Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno

Koja bruka u Bundesligi! Je li ovo promašaj godine?

Divock Origi
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/3
13.12.2017.
u 09:52

Origi je nakon jednog nabacivanja sa samo dva metra promašio nečuvani gol.

Navijači Wolfsburga u nevjerici su čupali kosu dok su drukeri Leipziga umirali od smijeha kad je na scenu u 79. minuti ogleda njihovih momčadi stupio Divock Origi.

Belgijski napadač, nakon jednog nabacivanja sa samo dva metra, promašio je nečuvani gol kad se lopta odbila od suparničkog braniča i stigla do njega. Origi se u šoku hvatao za glavu jer mogao je svojoj momčadi donijeti četvrtu pobjedu, a ovako su vukovi potvrdili status 'kraljeva remija' budući da im je to bio deseti ove sezone (1:1).

 

Belgijac, inače igrač Liverpoola na posudbi u Wolfsburgu, ostao je pak na četiri pogotka u petnaest nastupa u Bundesligi.

A RB Leipzig nastavio je tako lošu seriju u prosincu. U tri odigrane utakmice drugoplasirana momčad Bundeslige još ne zna za pobjedu.

U Wolfsburgu su spašavali bod nakon što je Verhaegh doveo domaće u vodstvo iz kaznenog udarca u 15. minuti. Pogotkom Halstenberga u 52. minuti Leipzig je izjednačio. Gosti su dvoboj završili s desetoricom, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Upamecano.

Leipzig ima 28 bodova i za vodećim Bayernom zaostaje sedam bodova, dok je Wolfsburg jedanaesti s 19 bodova.

Komentara 2

GE
gestapo45
11:06 13.12.2017.

vecA mu premija od kladionice ako promasi, nego od kluba ako zabije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije