Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talentirani nogometaš

Kakvo pojačanje! Lovro Majer potvrdio: Dolazim u Dinamo!

23.09.2016., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Soudani, Lovro Majer.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.06.2018.
u 23:36

Majer već godinama oduševljava u dresu Lokomotive, za njega su bili zainteresirani brojni europski velikani

Dinamo je dobio veliko pojačanje za novu sezonu! Na Maksimir dolazi jedan od najtalentiranijih hrvatskih nogometaša - Lovro Majer, doznaju 24 sata.

Majer već godinama oduševljava u dresu Lokomotive, za njega su bili zainteresirani brojni europski velikani, ali odlučeno je da neće preskakati stepenice te da će najprije zaigrati za hrvatskog prvaka.

23.09.2016., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - MAXtv 1. HNL, 10. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Soudani, Lovro Majer.  Photo: Igor Kralj/PIXSELL
1/5

- Istina je, dolazim u Dinamo. Presretan sam, ostvarit će se moj dječački san da nosim plavi dres. Sampdorijina ponuda je bila puno veća, ali ja sam odlučio doći u Dinamo jer smatram da je to za mene u ovom trenutku bolje. Odigrati još koju sezonu u HNL-u, a onda otići van kao neki naši veliki igrači, otkrio je mladi igrač za 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 17

PE
Peet
07:10 18.06.2018.

Citam komentare zavidnih hajdukovaca. Prvo su likovali jer Lovro ode u Sampdoriu (kao nema ZM, nije lud da ide u propali Dinamo). Sada kad je dosao u Dinamo pljuju jer kao to je isti klub,njima je to gadljivo itd. E moji jalni hajdukovci, gledajte sebe i svoj klub. Mozda tada budete na mesto i licili. Inace SRETNO LOVRO!!

IL
ilijan
06:56 18.06.2018.

Sve najbolje Lovro!

IS
istina00
07:46 18.06.2018.

bravo za dinamo, a i za Majera koji je napravio najpametniji potez za svoj razvoj. Nije Dani Olmo bez razloga došao iz Barce u Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije