Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIVERPOOL ECHO:

Kakva senzacija s Otoka! Veliki Liverpool želi sjajnog igrača Dinama

Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
04.10.2019.
u 21:18

Drugi na listi prioriteta je Ajaxov David Neres. Brazilski reprezentativac je eksplodirao prošle sezone u dresu nizozemskog velikana i teško je očekivati da će u Amsterdamu ostati i sljedeće sezone. Treća meta Redsa je mladi Mađar Dominik Szoboszlai (18), koji igra u Salzburgu

Europski prvak Liverpool ovog ljeta nije bio rastrošan na tranfser tržištu. ‘Redsi’ su doveli nekoliko mladih igrača, ali oni će biti zalog za budućnost, a stigao je i vratar Adrian.

Ipak, Englezi bi trebali biti puno rastrošniji na zimu.  

Liverpool Echo, medij koji je jako blizak momčadi s Anfielda, javlja kako je Jurgen Klopp pronašao tri igrača koja bi volio vidjeti u klubu. Liverpool ima maksimalni učinak u sedam kola dok Manchester City zaostaje čak pet bodova, a s trojcem kojeg želi dovesti proširio bi i već sada sjajnu širinu kadra. 

Nama najvažnije u cijeloj priči je što se spominje ime fantastičnog Danija Olma

- Ne uspije li Dinamo izboriti proljeće u Europi, gotovo je sigurno da će sjajni mladi Španjolac biti na tržištu, a Liverpool će biti prvi u redu za njegove usluge - piše engleski portal. 

Drugi na listi prioriteta je Ajaxov David Neres. Brazilski reprezentativac je eksplodirao prošle sezone u dresu nizozemskog velikana i teško je očekivati da će u Amsterdamu ostati i sljedeće sezone. Treća meta Redsa je mladi Mađar Dominik Szoboszlai (18), koji igra u Salzburgu.

>>> Pogledajte što je Dani Olmo rekao uoči utakmice s Atalantom

Ključne riječi

Komentara 6

PR
prajdali100
21:36 04.10.2019.

Svi ovi " veliki" klubovi dominiraju isključivo parama !!! Imaš pare, kupiš što želiš, dovedeš najbolje trenere...I tako unedogled.

OL
Oldmarinero
01:24 05.10.2019.

Nikako da utrapite Olma, ovo je već 138 ponuda i najava odlaska diamanta u neki veliki klub, a on još na maxiruglu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije