Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo na Anfieldu

Kako je Liverpool nadmudrio Barcu! Čudesan udarac iz kuta vrijedan finala

Liverpool
Foto: Reuters/Pixsell
07.05.2019.
u 23:47

Posebno zanimljiv bio je drugi Origijev gol kojim je Liverpool došao do prednosti koja ga je odvela u finale

Nogometaši Liverpoola igrat će u finalu Lige prvaka. U uzvratnom polufinalnom susretu na Anfieldu Redsi su pobijedili Barcelonu s 4:0 i tako nadoknadili 0:3 iz prve utakmice.

Katalonci su tako drugu godinu u nizu ispali iz Lige prvaka. Strijelci za domaću momčad bili su Divock Origi (7., 79.) i Georginio Wijnaldum (54., 56.).

>> Poruka na Salahovoj majici oduševila Liverpoolove navijače

Liverpool
1/15

No posebno zanimljiv bio je drugi Origijev gol kojim je Liverpool došao do prednosti koja ga je odvela u finale. Alexander Arnold stavio je loptu na mjesto predviđeno za udarac iz kuta te je pokazao kao da će to prepustiti suigraču.

Udaljio se dva-tri koraka od lopte, a onda se brzo vrati i izveo udarac iz kuta. Barcelonini igrač nisu odmah shvatili što se događa, ali je zato sve dobro pratio Origi koji je neometano loptu smjestio iza Ter Stegenovih leđa za 4:0.

- To je bio instinkt. Jednostavno sam vidio priliku. Origi je svjetska klasa, zabio je dva gola. Do kraja života ću se sjećati ove utakmice - rekao je Arnold.

Jedan od najčudnijih golova koje je Barcelona primila, a koji je Katalonce koštao finala pogledajte OVDJE.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
07:43 08.05.2019.

Barca je već godinama u La Ligi nešto a u LP ništa. Inače imaju "najvećeg ikad", valjda ih zato i nema !?

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:00 08.05.2019.

Hudika ocigledno ne pozna nogomet. Cudo bi Bilo da Mali klub iz zemlje Reala pobijedi Liverpool. Date zaposlite prepisivace s internet a koji poznaju terme o kojima pisu.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
06:26 08.05.2019.

Sjtetite se tekme Lpoola i Milana .... poluvrijeme je bilo 3-0 za Ševčenka i ekipu... a onda Gerrard i ekipa nešto slično od sinoć. Baš mi je drago i svaka im čast. Inače mi se nekako čini da je igraoo Salah, da ovo ne bi tako prošlo. BTW, jel igrao Messi sinoć ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije