Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amsterdam

Kako su Ajaxovi huligani to mogli učiniti najboljem nogometašu svijeta?

Luka Modrić
Foto: Reuters/Igor Kralj/PIXSELL
13.02.2019.
u 14:10

Madriđani su noć uoči dvoboja doživjeli neugodno iznenađenje kada su im navijači kopljanika malom diverzijom pokušali prekinuti san

Luka Modrić i društvo iz Reala večeras igraju u Amsterdamu. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka kraljevski klub večeras igra protiv Ajaxa (21 sat).

Madriđani su noć uoči dvoboja doživjeli neugodno iznenađenje kada su im navijači kopljanika malom diverzijom pokušali prekinuti san.

Naime, igrači i stručno vodstvo Reala smješteno je u jednom hotelu u centru grada.

Huligani su oko tri sata ujutro upalili vatromet u blizini hotela i pokušali omesti igrače u njihovu odmoru. A kako je to izgledalo, objavio je Real na svom službenom Twitteru.

Najbolji nogometaš svijeta Luka Modrić večeras će predvoditi aktualnog europskog prvaka u prvoj utakmici nokaut-faze najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Komentara 16

ZO
zola
14:18 13.02.2019.

Kliknuo sam, jeste li ponosni?

OV
Ovozemaljski
14:29 13.02.2019.

Ja pomislio da je netko udario ili slomio nogu čovjeku! Bolje odmah prekinuti sa čitanjem vijesti na VL portalu!

ZA
zagi101
14:42 13.02.2019.

e jesam nasjeo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije