Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jürgen Klopp:

Napravili smo jednu pogrešku, no utrka još nije završena

Jurgen Klopp
Foto: Reuters/PIXSELL
30.04.2016.
u 08:10

Nijemca može smiriti činjenica da su Redsi prošli dalje u zadnja tri od pet europskih polufinala kada su izgubili prvu utakmicu.

Prvi europski sraz Villarreala i Liverpoola pripao je Španjolcima (1:0). Jedini pogodak u prvoj utakmici polufinala Europske lige postigao je Adrian Lopez u sudačkoj nadoknadi kada je samo pospremio loptu u praznu mrežu.

– Utrka još nije završena. Imali smo svoje trenutke, branili se jako dobro. Nažalost, napravili smo tu jednu pogrešku. Na Anfieldu će to biti druga utakmica – kazao je Jürgen Klopp.

Prvi Jürgenov poraz

Žuta podmornica nastavila je niz bez domaćeg poraza u Europskoj ligi ove sezone.

– Trener mi je rekao da pokušam biti što pokretljiviji i da čekam nekakav brzi kontranapad. Srećom, baš je ta situacija došla. No daleko smo još od prolaska. Liverpool je jako čvrsta momčad i na Anfieldu će to sigurno biti druga priča. Naš glavni cilj bit će ne primiti pogodak – kazao je Adrian Lopez, strijelac pobjedničkog pogotka.

A Liverpool je doživio četvrti poraz u zadnjih pet europskih utakmica protiv nekog španjolskog kluba! Iako je to bio i prvi europski poraz Jürgena Kloppa na klupi Liverpoola, Nijemca može smiriti činjenica da su Redsi prošli dalje u zadnja tri od pet europskih polufinala kada su izgubili prvu utakmicu. Liverpool je ove sezone pod Kloppovim vodstvom u Europi bio uvjerljiv. Čak 12 utakmica nisu izgubili, sve do Madrigala. Kloppa i Liverpool možda je poremetila i činjenica da je Uefa suspendirala njihova igrača Mamadoua Sakha na 30 dana zbog uzimanja dopinga.

To znači da je za Sakhu (26), koji je odlukom da se ne žali praktički priznao krivnju, sezona završena, a vjerojatno mu propada i odlazak na Euro s Francuskom.

On je pao na dopinškom testu uzorka koji je dao nakon utakmice osmine finale Europske lige protiv Manchester Uniteda, u kojoj je Liverpool slavio.

Njegova suspenzija na snazi je do konačne odluke Uefine disciplinske komisije i bit će donesena nakon saslušanja.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
13:08 30.04.2016.

Dok je Lopez zabijao gol, neprežaljeni reprezentativac, stoper Lovren je oko centra brao ljubičice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije