Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTALI ISPRED

Slaven Bilić može slaviti, Liverpool je ponovno teško kiksao

Daniel Sturridge
Reuters/PIXSELL
23.04.2016.
u 18:10

Na ljestvici vodi Leicester (73) ispred Tottenhama (68), City je treći s 64, a Arsenal s utakmicom manje četvrti s 63 boda.

U najzanimljivijem dvoboju 35. kola Engleske lige Liverpool i Newcastle su odigrali 2-2, dok je Manchester City "razbio" Stoke s 4-0. 

City se vratio na treće mjesto ljestvice s uvjerljivom domaćom pobjedom protiv opasnog Stokea (4-0), a dva gola je zabio Iheanacho. City sada bod više od Arsenala, a "Građani" su senapunili samopouzdanjem pred polufinalni ogled Lige prvaka s Realom. 

Liverpool i Newcastle su na Anfieldu odigrali 2-2, a "redsi" su propustili vodstvo od 2-0. Newcastle se očajnički bori za ostanak i uspio je u drugom poluvremenu izjednačiti, no i dalje su pretposljednji s 30 bodova. Kod Liverpoola je cijelu utakmicu odigrao Dejan Lovren

Chelsea je s 4-1 i dva gola Edena Hazarda slavio kod Bournemoutha, dok je Southampton s 4-2 uzeo bodove kdo drugoligaša Aston Ville. 

Na ljestvici vodi Leicester (73) ispred Tottenhama (68), City je treći s 64, a Arsenal s utakmicom manje četvrti s 63 boda.

>> Novi dopinški skandal! Suspendiran Lovrenov kolega iz obrane Liverpoola!

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

PA
pavel1001
18:35 23.04.2016.

nije on nista kiksao,ovima je trebao bar bod jer ispadaju i gotova prica...

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
08:55 24.04.2016.

A kao da će DeBilić danas pobjediti pa mu to nešto znači.... BTW zašto nas uopće smarate sa njime ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije