Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branič liverpoola

Sakho priznao da je uzimao nedozvoljena sredstva, čeka Uefinu kaznu

Dejan Lovren
Reuters/PIXSELL
27.04.2016.
u 13:57

Sakhovo priznanje rezultata A testa moglo bi ubrzati disciplinski postupak, što znači da bi njegova suspenzija mogla početi ranije.

Francuski branič Mamadou Sakho ne želi tražiti B uzorak dopinškog testa, već je prihvatio Uefin nalaz da je uzimao nedopuštena sredstva, zbog čega je pao na testu nakon utakmice Liverpoola s Manchester Unitedom (1-1). 

Sakho je pao na dopinškom testu zbog uzimanja preparata za topljenje masnoće. Vjeruje u rezultate A testa, a savezu je objasnio kako je i zašto uzimao nedozvoljena sredstva.

Slučaj u Liverpoolu ne žele komentirati, jer je to stvar između igrača i Uefe. U međuvremenu, Sakho neće igrati za Liverpool jer je takav dogovor s klubom.

Sakhov suigrač Kolo Toure 2001. bio je također suspendiran, ali na šest mjeseci, kada je igrajući za Manchester City uzimao tablete za mršavljenje. Sakhovo priznanje rezultata A testa moglo bi ubrzati disciplinski postupak, što znači da bi njegova suspenzija mogla početi ranije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije